3 ознаки твоєї залежності від колишнього

Опубликовано: 21:30, 09.11.2015
Для тих, хто ніяк не може відпустити людину, з якою розлучилася ми розповімо 3 ознаки хвороби залежності, чи залежна ти від колишнього?

o-polze-razryva-otnoshenij.jpg (21.07 Kb)1. Коли ви розлучилися, у тебе виникало таке відчуття, ніби все твоє життя розвалилася на частини і в тебе нічого не залишилося.
З одного боку, багато людей відчувають це, коли розлучаються з тим, кого любили. Але ексоголіку, людині, що залежна від екс-партнера, в такий момент здається, що він "втратив опору в житті", і йому, як будь-якій іншій людині, страждаючій від залежності, треба знайти групу підтримки, щоб він не відчував, ніби раптово втратив все, що мав. Тому що насправді це не так.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 жіночих звичок, які дратують чоловіка

2. Ти перемикаєшся на іншу залежність, щоб уникнути ломки.
Щоб заповнити порожнечу, ексоголік може почати пити, вживати наркотики, захоплюватися випадковим сексом або навіть просто намагатися почати нові стосунки ... А все для того, щоб зберігати той рівень дофаміну, який тримався в організмі в момент щастя з колишнім коханим. Якщо ти - ексоголік, то ти в принципі не можеш жити без цього почуття і борешся за те, щоб чимось його замінити.

3. Ти підраховуєш, скільки днів тобі вдалося протриматися і не дзвонити/не писали йому.
Не те щоб це було абсолютно нездорово, але люди, які не страждають ексоголізмом, розлучившись, воліють рухатися далі. Якщо ти залежна від колишнього, то, ймовірно, тобі доводиться відстежувати, як довго ти зберігаєш "тверезість" і скільки часу тобі вдалося утримувати себе від спроби з ним якось зв'язатися - як це буває з людьми, страждаючими від алкогольної та наркозалежності, які намагаються "зав'язати".

Якщо ти впізнала себе в цьому описі, рекомендуємо зайнятися самовдосконаленням, щоб бути в силах побудувати і утримати нові - здорові відносини.
Вернуться к материалу