8 правил, які можна ігнорувати у відносинах з бойфрендом

Опубликовано: 00:15, 18.11.2015
Правила створені, щоб їх порушувати, сказав хтось і ми його підтримаємо. Читай наші любовні правила та сміливо порушуй їх.

sivilla_druzya_ili_para_kak_ponyat.jpg (22.19 Kb)"Твій хлопець повинен бути твоїм кращим другом".
Це твоя подруга повинна бути кращою подругою. А хлопець повинен займатися з тобою любов'ю і підтримувати в ті моменти, коли тобі потрібна підтримка. Він зовсім не зобов'язаний заплітати тобі косичку, дивитися з тобою "Анатомію пристрасті".

"Ви зобов'язані один одного супроводжувати на всіх святах і родинних торжествах".
Якщо ти прихворіла або просто не настільки добре знаєш тих його приятелів, що затіяли вечірку, щоб відчувати себе затишно в їхньому товаристві, - маєш повне право залишитися вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 гріхів проти оргазму

"Ти повинна розділяти його інтереси".
Це чудово, якщо у вас спільні хобі, але ти не зобов'язана захоплюватися всім тим же, чим і він. Ніхто не може змусити тебе ходити з ним на футбол, якщо тобі нудно тягнутися на стадіон і дивитися, як натовп спітнілих мужиків.

"Ніколи не лягайте спати після сварки, що не помирившись".
В принципі, хороше правило. Але іноді ранок вечора мудріший, і злість треба "переспати", щоб прокинутися і зрозуміти, як же нерозумно було сваритися.

"Щотижня ходіть абикуди разом".
У всіх нас дуже різні розклади і різна завантаженість. Приділяти увагу близьким - безцінно, але, якщо він так втомився за тиждень, що у нього немає сил вести тебе в суботу в кіно і хочеться просто відіспатися, - це не означає, що він тебе розлюбив.

"Будьте повністю відверті один з одним".
Завжди є речі, які не варто один одному говорити. Наприклад, якщо твоя мама розкритикувала його зачіску або стиль одягу, ти ж не станеш йому цього передавати, щоб не засмутити його і не посварити з тещею, правда?

"Йдучи - йди, двічі в одну річку не ступить. Якщо ви розлучилися і зійдетеся знову - нічого хорошого не вийде".
Іноді розставання дозволяє зрозуміти, як сильно ви один одного любите і як вам важко жити порізно.

"Нікого не слухай, це ваші відносини".
Якщо всі хором твердять, що він тобі не пара - варто замислитися, чому вони так вважають.
Вернуться к материалу