5 порад як завоювати його увагу після сварки

Опубликовано: 07:30, 22.11.2015
Ви посварились і він не приділяє тобі достатньо уваги? Ми знаємо як це змінити...

3e3226f55b0fa78daaee356a19d3f9_shutterstock_124584799.jpg (22. Kb)Проклади шлях до його серця через шлунок
Спокуси бойфренда приголомшливо смачною вечерею - це не тільки заспокоїть його нерви, а й підніме настрій. Немає нічого краще старого-доброго стейка з кров'ю і пива, щоб він забув образи і перестав на тебе злитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Що робити, якщо батьки проти твоїх відносин з хлопцем?

Включи кішечку
Коли твоє власне сум'яття після сварки розсіється, встрибни йому на руки і покрий все обличчя поцілунками. Обнімай його, лоскочучи і тискати до тих пір, поки не відчуєш - він обм'як в твоїх руках і вже майже забув, як його звуть. Для максимального ефекту можеш включити "дитячий лепет" - тільки не перестарайся, твоя мета - не перетворитися на дитину, а змусити його посміхнутися.

Розсміши його
До речі, про посмішку: якщо в тобі є сили, щоб перейти в придуркуватий режим хоча б на п'ять хвилин, зроби це! Пожартуй, пародіюй кого-небудь. Як тільки він розсміється, знай - крига скресла, тему сварки можна вважати закритою.

Атакуй його забавними гіфками та смайлами
Милі наклейки у фейсбуці придумані не тільки для листування з подругами - з їх допомогою можна загладити невелику провину перед бойфрендом і помиритися з ним після сварки. Ну хто може продовжувати злитися, отримавши в смс чарівну товсту панду з повними сліз очима? Тільки черствий сухар!

Зачаруй його
Коли всі вищеперелічені способи примирення невдалі, доводиться використовувати важку артилерію - суперсексуальну білизну. Просто одягни саме спокусливе мереживо зі свого арсеналу замість звичної піжами, коли зберетеся лягати спати - нехай він побачить, від чого відмовляється. Не виключено, що ближче до півночі хлопець таки не витримає і почне тебе цілувати зі словами: "Давай помиримось".
Вернуться к материалу