Гімнастика в ліжку: тренуйся відразу після сну

Опубликовано: 07:50, 12.09.2015
Тренуйся, не встаючи з ліжка! Заряд бадьорості, задоволення і гарного настрою гарантуємо на цілий день.

kak-vzbodritsya-za-tri-minuti-lezha-v-krovati-1036-597.jpg (17.02 Kb)
Місток

Підтягуються сідничні м'язи. Лягай на спину, одну ногу зігни в коліні, іншу витягни вертикально вгору. На видиху підніми таз, у верхній точці напруж сідничні м'язи, на вдиху повернися у вихідне положення. Повтори 15 разів.

Човен
Ідеальна вправа для спини і стегон. Лежачи на животі, руки витягни вперед, напруж м'язи живота. На видиху одночасно підніми руки, грудну клітку і обидві ноги, затримайся на кілька секунд. На вдиху повернися у розслаблене положення. Зроби 2 підходи по 12 разів.

Згинання ніг

Для косих м'язів живота. Лежачи на спині, затисни подушку між колінами, руки витягни уздовж тулуба. Між гомілкою і стегном - прямий кут. На видиху розігніть ноги до прямої лінії. Виконай 2 підходи по 20 разів.

Підйом ноги

Вправа для зовнішньої поверхні стегон. Лягай на бік, нижню ногу зігни в коліні, верхню поклади на неї і тримай прямою. На видиху підніми її. Зроби 2 підходи по 20 разів на обидві сторони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 б'юті-процедур на основі вівсянки

Розтяжка

Вправа для косих м'язів живота, спини і плечей. Сядь, схрести ноги, лівою рукою обіприся об поверхню. Праву руку витягни вліво, затримайся на 30 секунд. Глибоко дихай. Виконай по 2 підходи в кожну сторону.
Вернуться к материалу