Топ 4 жіночі помилки в тренажерному залі

Опубликовано: 01:30, 19.09.2015
Сьогодні МіЛеді розповість вам найголовніші помилки у тренуваннях, можливо ви зрозумієте чому все ще не досягли тих результатів, на які сподівалися?

yak-odyagatisya-v-trenazhernii-zal.jpg (28.07 Kb)№1: Щоденні повторення однієї і тієї ж тренування
Якщо ви тренуєтеся щодня, ви не даєте м'язам можливості відновитися і, отже, вони ніколи не придбають більше сили і тонусу. Дуже важливо давати кожній групі м'язів відпочивати хоча б 48 годин між тренуваннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Причини, чому в тебе досі немає пресу

Не бійтеся дозволити м'язам розслабитися. Відпочинок так само важливий, як і робота.

Ваш розпорядок може бути таким:
Вівторок: Ноги
Середа: Відпочинок
Четвер: Плечі / трицепси
П'ятниця: Спина
Субота: Відпочинок
Неділя: Відпочинок

№ 2: Боязнь гантелей
Саме силові тренування допомагають жінці знайти сексуальні руки, щільні сідниці, рельєфні литкові м'язи, плоский живіт і загальний привабливий вигляд. Не кажучи вже про те, що чим більше м'язової маси ви несете в собі, тим більше калорій спалюєте, навіть коли відпочиваєте. М'язова тканина ненажерлива! Ви зможете безкарно споживати набагато більше калорій, якщо будете ретельно працювати з гантелями.

№ 3: Пити чи не пити воду?
Під час тренування ми потіємо і втрачаємо багато рідини. Якщо її не заповнювати, ви втомитеся завчасно. Крім того вода вимиває токсини. Допомагає зберегти суглоби здоровими. Запобігає запаморочення і непритомність. Прискорює метаболізм. Знімає втому.

№ 4: Кардіо, кардіо і ще раз кардіо
Ви як і раніше вважаєте, що потребуєте надмірних кардіо-тренувань, щоб залишатися у формі? Подумайте над цим: надмірні кардіо-навантаження збільшують рівень кортизолу в організмі. Це призводить до руйнування м'язової тканини. Чим менше м'язова маса, тим повільніше ваш метаболізм. Зберігайте розсудливість, дами. Найоптимальніше проводити кардіо-тренування 3-4 дні на тиждень, від 30 до 40 хвилин за раз. Звичайно, кожен організм індивідуальний, так що вам доведеться провести невелике "розслідування", щоб дізнатися, який рівень кардіо-навантажень підходить для вас.
Вернуться к материалу