Топ 4 ефективні вправи в басейні

Опубликовано: 06:10, 24.09.2015
Якщо ти постійно ходиш до басейну, то ми радимо до плавання додати ще комплекс вправ для преса і бедер . 4 вправи, які максимально ефективно допоможуть тобі боротися із зайвими кілограмами.

81d7cc9a222b3b209c021cfdb6899035.jpg (33 Kb)
Ні для кого не є секретом той факт, що плавання допомагає спалювати жири і підтягувати шкіру. Можна просто плавати кілька разів на тиждень, щоб вже через деякий час побачити позитивний результат. Але найбільший ефект принесуть водні процедури, суміщені з виконанням спеціальних вправ. Займатися з басейні не складно, хоча і буде доводитися весь час долати опір води.

Комплекс вправ:

1. Встань боком і візьмися рукою за край борту, нахиляйся в сторону протилежну стінці басейну, прогнися, вільну руку закинь над собою - досить 8-10 разів.

2. Повернись спиною до басейну, руками візьмися за бортик, підтягуйся зведеними разом ногами спочатку до грудей, потім, то до правого, то лівого боку. У кожну сторону зроби 10-15 підйомів ніг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ 4 жіночі помилки в тренажерному залі

3. Стань в те ж положення, що і в попередній вправі. Підтягни ноги і зроби вправу велосипед, крутячи невидимі педалі від себе і на себе 10-15 разів.

4. Тепер стань спиною до бортика, і візьмися за нього обома руками. Витягни вперед прямі ноги: на видиху розведи їх в сторони, на вдиху - зведи разом. Повтори цю вправу 10-15 разів.

Щоб досягти поставленої мети МіЛеді рекомендує відвідувати басейн не менше двох разів на тиждень. В ідеалі краще це робити 3 рази на тиждень, і щоб одне заняття тривало в середньому 1 годину. Перші заняття можуть бути більш короткими, це буде як підготовчий етап.
Вернуться к материалу