4 лайфхаки, які покращать твою пробіжку

Опубликовано: 00:20, 03.10.2015
Ти просунута бігунка, але тренування втратили новизну? Тоді скористайся нашими порадами і урізноманітни тренування чимось новеньким. І калорій більше витратиш і розшириш свої спортивні горизонти!

lady-running.jpg (38.17 Kb)Бігай по горбистій місцевості

Якщо на твоїй звичайній дистанції немає спусків і підйомів, прийшов час трохи змінити маршрут. Підйом в гору сповільнить твій темп, але не твій пульс. Такого роду пробіжки відмінно підтягують всі проблемні зони, особливо сідниці.

Використовуй речі, які додають навантаження

Сучасні жилети, що навантажують або засоби для навантаження ніг підвищать ефективність твого тренування. Як альтернативний варіант, використовуй гантелі.

Влаштуй силове тренування перед пробіжкою

Тільки завдяки силовим тренуванням формується гарний рельєф. Коротке, 20-30 хвилин, силове тренування перед пробіжкою допоможе тобі спалити набагато більше калорій!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно робити випади

Бігай менше

Здивована? Бігай менше, але в більш швидкому темпі. Якщо твоя пробіжка триває 45 хвилин при швидкості 13 км на годину, спробуй бігти півгодини, але зі швидкістю 15 км на годину. З часом ти звикнеш до такого темпу, і можна буде цим користуватися, коли у тебе не вистачить часу на тривале тренування.
Вернуться к материалу