П'ять простих вправ для здоров'я, які можна робити в офісі

Опубликовано: 08:00, 15.11.2016
Ці 5 простих вправ допоможуть вам не стомлюватись, працюючи за комп'ютером.
woman-in-an-office.jpg (32.16 Kb)

"Поза дитини" за столом

Трішки відсуньте крісло від стола. Потім покладіть долоні на стіл і витягніть руки вперед. Покладіть голову на руки. Спочатку трішки потягніть руки вправо, щоб відчути легеньку розтяжку з однієї сторони тіла. Потримайтесь у цій позі 15-30 секунд. Потім повторіть вправу, але вже з поворотом вліво.

Повороти

Сядьте максимально рівно. Втягніть живіт. Поставте обидві стопи на підлогу. Праву руку покладіть на крісло за собою, а ліву – на праве бедро. Опустіть плечі. Опісля плавно поверніться верхньою частиною тіла, ніби ви заглядаєте собі через праве плече. Побудьте в цій позиції 3-5 секунд. Те ж саме ми робимо з лівим плечем. Рекомендується повторити цю вправу 10 разів.

Зовнішнє обертання

Сядьте рівно, опустіть руки вздовж тіла. Долоні притисніть до тіла. Уявіть, що невидима рука тягне вашу голову вверх, а інша – руки. Після того, як ви трохи витягнетесь, акуратно поверніть руки так, щоб долоні "дивились" назовні. Потім розслабтесь і поверніть долоні до тіла. Повторіть 10-15 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Адріана Ліма мотивує дівчат до спортзалу (ВІДЕО)

"Пірнання" на кріслі

Цю вправу не вдасться зробити так, щоб ніхто з ваших колег це не помітив. Але якщо для вас це не проблема, то ви можете сміливо розпочати її виконання.

Сядьте на крісло, покладіть руки на краєчок з кожного боку. Ваші пальці повинні добре триматись за край крісла. Трішки підніміться з сидіння, ніби зависаєте у повітрі. Зробіть кілька кроків вперед так, щоб коліна залишались зігнутими, а сідниці були на відстані приблизно 15 см від крісла. В цьому ділі головне не впасти або не поїхати. Опустіться вниз на руках, згинаючи лікті, але притримуючи їх близько до тіла. Потім підніміться вверх і знову опустіться. Повторюємо цю вправу 10 разів.

Піднімання на пальчики з кріслом

Встаньте позаду крісла. Покладіть обидві руки на спинку. Опустіть плечі, підніміться на пальчики, під час цього напружте ноги та сідниці. Зафіксуйтесь у цьому положенні 3-5 секунд. Також повторюємо 10 разів.
Вернуться к материалу