Як мотивувати себе займатися спортом: поради Аніти Луценко

Опубликовано: 00:45, 23.11.2016
Зізнайтеся, вам теж іноді лінь підніматися на зарядку чи йти у спортзал.
420602.jpg (22.26 Kb)Фітнес-тренер Аніта Луценко стверджує: "Мотивація знаходиться в залі, у вправі, в дорозі для пробіжки. І її знайти можна тільки там! На дивані, в інтернеті тільки думки і бажання! Хочеш результат - почни щось робити і сам процес підштовхне тебе вперед!".

Порада перша


Заведи щоденник, куди щонеділі будеш записувати все з'їдене за день, а також свою вагу і параметри, зняті натщесерце. Таким чином ти не тільки будеш точно знати про кількість з'їдених за день калорій, але і зможеш скласти правильний раціон харчування.

Порада друга


Постав собі за мету більше, ніж просто схуднути. Наприклад, пробігти 21 кілометр, сісти на шпагат або навчитися робити стійку на руках. Ефективність цього нехитрого прийому полягає в тому, що поки ти будеш йти до своєї мети, тим часом будеш і втрачати вагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

П'ять простих вправ для здоров'я, які можна робити в офісі

Порада третя


Посперечайся з кимось на гроші. Грошей зайвих ніколи не буває, особливо прикро буде віддавати через те, що ти так і не змогла взяти себе в руки.

Порада четверта


Заплануй важливу фотосесію. Тебе напевно зачіпають захоплені коментарі під знімками худеньких в купальниках в соціальних мережах. Що ж, жіноче марнославство не дрімає!

Джерело: ivona
Вернуться к материалу