5 кращих вправ для струнких ніг

Опубликовано: 07:10, 08.12.2016

Балерини відрізняються надзвичайною витонченістю і стрункістю. Їх ніжки - це справжнісінький еталон жіночих ніг.

0327_strojny-e-nogi-kakie-oni-3.jpg (37.51 Kb)
У цьому матеріалі ти дізнаєшся про 5 найбільш ефективних вправах для ніг, які використовують балерини.

Розминка


Перш, ніж почати тренування, необхідно добре розігріти м'язи. Для цього підійдуть будь-які кардіо-навантаження, наприклад, біг на місці або стрибки. Спробуй побігати або пострибати на місці протягом 5 хвилин.

Вправи для струнких ніг: підйом на шкарпетки


Для цієї вправи знадобиться стілець, який стане імпровізованим верстатом. Стань рівно перед спинкою стільця, тримаючись за неї, п'яти зведи разом. У цьому положенні піднімайся на носки, потім спускайся. Зроби 30 повторень, максимально затискаючи м'язи сідниць.

Вправи для струнких ніг: глибоке пліє


Стань біля стільця, однією рукою взявся за спинку. Ноги постав трохи ширше плечей, шкарпетки і коліна направ в сторону. Роби присідання, щоб стегна і коліна були паралельно підлозі. Стеж за тим, щоб спина була рівною, а стопи не відривалися від підлоги. 30 повторень. Це краща вправа на внутрішню частину стегна.

Вправи для струнких ніг: підйоми ніг до стегна


Стань у стільця, дотримуючись однією рукою, другу поклади на талію. Розверни шкарпетки в сторону, спину тримай рівно. Носок однієї ноги пристав до щиколотки інший і роби ковзаючі рухи вгору до стегна, потім так само спусти ногу вниз. Зроби по 30 повторень на кожну ногу.

Вправи для струнких ніг: па


Стань у "станка" рівно тримаючи спину і напружуючи всі м'язи. Витягни ногу в сторону з рівним носком і зроби різкий мах в бік, не згинаючи ногу. 30 повторень на кожну ногу.

Виконуй ці вправи регулярно, і ти відчуєш, як змінюється твоє тіло!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
-Топ-3 фітнес вправи, які приведуть твоє тіло в чудовий стан
-Рецепт стрункості від балерини Катерини Кухар
-Три вправи для стрункості при сидячому способі життя
Вернуться к материалу