Стрункі ноги всього за тиждень!

Опубликовано: 08:40, 07.11.2014
Нехай на вулиці вже панують холоди, але краса залишається поза сезоном. Тим паче, що скоро Новий рік та всілякі зимові свята, а ти просто зобовёязана бути королевою і похизуватися стрункими ніжками у вечірній сукні із глибоким розрізом.

strojny-e-nogi-kakie-oni-1.jpg (21.96 Kb)Існує фітнес-програма для ніг, що дозволяє зробити їх стрункими за 7 днів.

1. Встань лицем до вузької сторони відкритих дверей і візьмись за дверні ручки з обох сторін. Позаду себе постав низьку лавочку. Повільно починай рахувати: 1,2,3. і так до 10. Потім опустись вниз до того рівня, поки не торкнешся лавочки (не можна сідати а неї; достатньо всього лише торкання). Перш, ніж почати підніматися, знову порахуй до 10. Повторюй вправу протягом 100 секунд.

2. Ляж на бік, зігнувши нижню ногу в коліні і упираючись протилежною рукою об підлогу. Другою рукою підтримуй голову. Дорахувавши до 10, підніми верхню ногу на 80 градусів від підлоги. Перш, ніж почати опускати її, знову порахуй до 10. Виконуй протягом 100 секунд на кожну ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вправи для пружніх сідниць

3. Зафіксуй вагу в 0,5кг на одній гомілці і встань прямо. Нахиляючись вниз і вперед, упирайся долонями в 30-сантиметрову лавку або іншу опору, що знаходиться попереду. Порахувавши до 10, підніми ногу з навантаженням, згинаючи її в коліні, а потім опусти її. Виконуй протягом 100 секунд на кожну ногу.

4. Стоячи обличчям до стіни, підклади під ступні згорнутий валиком рушник. Спираючись об стіну руками, порахуйдо 10 і встань на носочки так, щоб п'яти торкалися рушника. Знову порахуй до 10 і повернись у вихідне положення.

Регулярно виконуючи ці вправи, ти отримаєш стрункі ноги вже за тиждень!
Вернуться к материалу