Вправи для збільшення грудей

Опубликовано: 06:20, 27.11.2014
Молочні залози розташовані на великій і малій грудних м'язах, тому для збільшення бюста потрібно за допомогою фізичних вправ збільшити об'єм грудних м'язів. Заняття, спрямовані на збільшення маси грудних м'язів, необхідно проводити не менш ніж 3-4 рази на тиждень протягом 4-8 тижнів. За цей час окружність бюста збільшиться на 4-6 см.

be7e378265619ffd7959.jpg (15.25 Kb)Вправа 1 Початкове положення - стоячи. В руках - невелика вага (книга). Руки піднімають вгору, роблячи два хлопки. При підйомі рук вгору - вдих, при опусканні - видих. Повторити 4-12 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гімнастика для ідеальних стегон

Вправа 2 Початкове положення - лежачи на спині. У руках - книги або мішечки з піском. Руки розводять в сторони на рівні плечей, потім 2 рази перехрещують, тримаючи перед грудьми, і піднімають криво вгору над грудьми різким рухом. Повторити 4-12 разів. Дихання вільне.

Вправа 3 Початкове положення - лежачи на спині. У руках - гиря, мішечок з піском або інша тяжкість. Руки закинуті за голову. Руки піднімають над головою і опускають до живота. При підйомі рук - вдих, при поверненні у вихідне положення - видих. Повторити 5-10 разів.
Вернуться к материалу