Зимовий фітнес: ковзанка!

Опубликовано: 15:00, 02.12.2014
Між іншим, на ковзанах кататися не тільки весело, але і для фігури корисно, та ще й як! А особливо ефективно ти відчуєш дію на стегнах та сідницях. Більше про особливості цього виду "фітнесу", читай в нашому матеріалі.

472928_led_konki_katok_makro_1680x1050_www_gdefon_ru.jpg (22.36 Kb)Для того щоб відчути результат і схуднути, займайся годину-півтори. Наприклад, тренування можна проводити 2-3 рази на тиждень увечері або у вихідні. Навіть якщо ти зовсім не недавно встала на ковзани, старайся якомога менше триматися за бортик, вчися кататися, самостійно тримати рівновагу і виконуй нескладні фігурні елементи. Якщо ти не впевнена в своїх силах, візьми пару уроків у інструктора, напевно ти зможеш знайти його прямо там, на льоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальні ноги за 3 хвилини

До речі, за годину тренувань спалюється близько 4,2 кілокалорії на кілограм маси тіла. Це майже стільки ж, скільки і при бігу, і навіть більше, ніж при катанні на велосипеді! Перед заняттям, як і перед будь тренуванням, обов'язково розігрій м'язи, приділи основну увагу розтяжці, поприсідай і зроби один гурток по колу.
Вернуться к материалу