Готуємо сідниці до Нового року

Опубликовано: 07:30, 21.12.2014
Усім дівчатам, на Новий рік особливо, хочеться виглядати привабливо. Комплекс вправ від супермоделі Алессандри Амбросіо зробить ваші сідниці пружними, так що будь-який наряд буде вигідно підкреслювати ваші форми.

50569604dc8_image1.jpg (16.28 Kb)Перша вправа - випади з підйомом коліна. Руки тримайте прямо перед собою. Зробіть крок вліво і присядьте на ліву ногу, згинаючи коліно під кутом 90 градусів. Випряміть ліву ногу, а праву зігніть в коліні і зробіть мах до грудей. Виконайте 10-15 разів для кожної ноги.

Друга вправа - присідання з махом. Стати рівно, ноги на ширині плечей, коліна злегка зігнуті. Глибоко присядьте. Випрямитеся і виконайте мах лівою ногою тому. Поверніться у вихідне положення. Повторіть 15 разів на кожну ногу.

Третя вправа - приставні кроки в сторону. Поставте ноги трохи ширше, ніж на ширину плечей, носки розгорнуті на 45 градусів. Зігніть ноги в колінах і опустіться в полуприсід. Руки зігнуті в ліктях, лікті над колінами. Зробіть крок в сторону лівою ногою, коліна при цьому залишаються зігнутими. Тепер зробіть крок в ту ж сторону правою ногою. Продовжуйте переміщатися убік. Можна зробити 10 кроків вправо і 10 кроків вліво.

Четверта вправа - з'єднуємо присід і випад. Стати рівно, ноги разом. Злегка присядьте і відведіть сідниці назад. Випряміть руки вгору, утримуючи спину рівно, і затримайтеся на 5 рахунків. Покладіть руки на стегна і зробіть глибокий випад назад лівою ногою. Права нога зігнута під прямим кутом. Поверніться у вихідне положення і повторіть з іншою ногою. Виконайте по 10 разів з кожної.

Остання вправа - ножиці. Але є нюанс: ускладніть вправу і для нього надягніть на щиколотки манжети-обважнювачі вагою по 1-1,5 кілограм. Ляжте на лівий бік, витягнувши ліву руку і поклавши на неї голову. Правою рукою упріться перед собою в підлогу. Зігніть коліна під прямим кутом. Напружте прес. Відірвіть ліву ногу від підлоги і випрямити її вперед, а пряму праву відведіть назад. Поверніться у вихідну позицію і знову зробіть "ножиці", тільки тепер пряму ліву ногу відводите назад, а праву - вперед. Продовжуйте чергувати руху ніг, згинаючи їх між повторами. Виконайте 2 підходи з 12-15 повторів з кожної сторони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічна дієта "5 мандаринів"
Вернуться к материалу