Піші прогулянки спалюють стільки ж калорій, як і тренажерна зала

Опубликовано: 06:20, 07.02.2015
Ходіння - найбільш доступний вид фітнесу, який не тільки зміцнить твої суглоби, але і підготує м'язи до серйозних навантажень в тренажерному залі. Наші поради допоможуть тобі спалити максимальну кількість калорій навіть при звичайній прогулянці.

1336752522_pravila-fitnes-hodby.jpg (22.5 Kb)- Перед ходьбою обов'язково розімнися. Приділи увагу тазостегновим, колінним суглобам, а також м'язам ніг.

- Стеж за темпом. Контролювати швидкість, з якою ти рухаєшся, допоможе педометр. У середньому ти повинна рухатися зі швидкістю 3 км за 30 хвилин.

- Фіксуй свої досягнення. Заведи щоденник, в якому щодня записуй подолану тобой відстань. Кожен раз старайся побити вчорашній рекорд.

- Ходи по горах. Так ти максимально швидко позбудешся зайвих кілограмів і пропрацюєш м'язи ніг.

- Виходь на свіже повітря. Ходьбу можна замінити заняттями на біговій доріжці. Однак фахівці вважають, що тренування на свіжому повітрі більш ефективні. До того ж вони здатні підняти настрій і зарядитися енергією.

- Комбінуй ходьбу з силовими навантаженнями. Поки ти ходиш неспішним кроком, можеш виходити на прогулянки хоч кожен день. Але якщо ти прискорюєш крок, ходи 3-4 рази на тиждень перед тренуванням у фітнес-клубі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попрощайтесь з другим підборіддям
Вернуться к материалу