Ефективні поради для вечірньої йоги

Опубликовано: 05:32, 16.11.2015
Вечірня практика може бути для тебе приємнішою ранішньої, оскільки всі справи вже закінчено і можна розслабитися. Насправді вечірня йога може бути не менш насиченою, ніж ранкова. Про всі особливості читай детальніше...

59081_0.jpg (14.81 Kb)Як правило, вечірній комплекс включає в себе асани на витягування, баланси, динамічні комплекси. Бадьоре тренування зарядить тебе енергією для подальших вечірніх справ, а також допоможе зняти напругу після робочого дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Фітнес та йога призводять до оргазму

У вечірній час потрібно не перестаратися з зайвою активністю. Увечері твоє тіло більш гнучке і слухняне, ніж вранці. Це пов'язано з тим, що відразу після сну кровоток уповільнений, а м'язи і суглоби ще не розігріті. Для спокійної вечірньої практики тобі ідеально підійдуть м'які асани на витягування хребта, зняття напруги з тазу, поперекового і грудного відділу. Виконуй легкі скрутки, які розвантажують затиснуті м'язи і суглоби. Використовуй допоміжні матеріали для практики. Наприклад, болстер, ковдри, ремені. Це допоможе зробити твоє тренування ще більш розслаблюючим.

Важливо! Всі перевернуті асани краще виконувати також з опорою на стіну, з використанням болстер, спеціальних лавочок для прогинів або фітболу. Намагайся закінчувати вечірню практику якою-небудь розслаблюючою технікою, медитацією. Після тренування бажано все-таки не відразу лягати спати, а присвятити півгодини-годину яким-небудь спокійним заняттям. Можна почитати, послухати приємну музику, посидіти з чашкою чаю в тиші.
Вернуться к материалу