5 цитат зірок про спорт

Опубликовано: 13:05, 21.07.2017
Знаменитості вважають, що фітнес грає важливу роль у житті, тому діляться своїми думками стосовно цього.
90_adriana-lima-vs.jpg (79.23 Kb)Адріана Ліма: «Для мене ідеальне тренування те, на якому з мене градом ллється піт, - я люблю викладатися на всі сто. Тому найбільше мені до душі кардионагрузки. Я багато бігаю - обожнюю пробіжки по Нью-Йорку, стрибаю зі скакалкою і іноді боксую».

Джіджі Хадід: «Мені здається, головне - дотримуватися балансу. Якщо ти з'їла зайве, завтра вирушай в спортзал і добре попрацюй там. Працюй над собою і своїм тілом. Красивими нас роблять позитивні емоції».

Кім Кардашьян: «Безумовно, важливо регулярно тренуватися і бути у найкращій формі, якій ви можете досягти, але пам'ятайте про те, що вам не потрібно бути найхудішою дівчиною в компанії, щоб бути найпривабливішою. Будьте впевнені в собі - і ви засяє!».

Ніколь Шерзінгер: «Навіть після нічного перельоту все одно встаю на бігову доріжку: хвилину йду, хвилину щосили біжу, і так - хвилин десять. До кінця тренування завжди стаю усміхненою і посвіжілою».

Софі Лорен: «Фізичні вправи роблять тебе більш граціозною. Коли ти регулярно виконуєш комплекс вправ, ти ходиш гордо і плавно - так, немов вся вулиця твоя».
Вернуться к материалу