Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 7 способів носити кросівки правильно

7 способів носити кросівки правильно

Як носити кросівки, якщо вони у вашій шафі не мають нічого спільного ні з ранковою пробіжкою, ні з тренажерним залом? Як правильно інтерпретувати тему спорту, щоб не бути схожою на банальну тенісистку в короткій сукні? Кілька способів, як носити кросівки кожного дня, чекають на вас далі.

tennis_1-copy.jpg (20.98 Kb)
Кросівки під класику

Мода нас з вами, друзі, раз у раз дурить: то кросівки з пальто вважаються моветоном, то фото street fashion вже рясніють яскравими New Balance всіх видів, які носять в контексті класичного пальто. Того гляди, класичні туфлі зі спортивними штанами (в чоловічій моді, звичайно) почнуть рахуватися трендовим дуетом. Під класику носимо кросівки тільки симпатичні, тільки на підошві помірної товщини, тільки з невеликими логотипами і тільки тих відтінків і кольорів, які, в першу чергу асоціюються з трендами, а не з тренуваннями.

Кросівки з білою спідницею

З фасонів в даному випадку викреслюємо спідницю-олівець. Бувають приємні винятки, коли кросівки з вузькою спідницею виглядають гармонійно, але таких випадків мало. А ось білосніжна спідниця міді або міні з кросівками - це одне з найбільш вдалих поєднань, яке тільки можна придумати.

Кросівки з білими брюками

До білих штанів застосовуємо ті ж критерії, що й до спідниці, за винятком застереження про фасони: ніяких наглаженних стрілок і бажано - ніяких skinny. Вузькі білі брюки добре виглядають з туфлями на підборах і подовженою сорочкою.

Кросівки з кольоровим сукнею і принтами

Ми звикли, що кольорові кросівки відмінно йдуть в парі зі спортивним костюмом або, як мінімум з білою майкою і сірими штанами відтінку меланж. Не тут-то було: сучасні it-girls сміливо міксуют кросівки з яскравими принтами, орнаментами та квітами.

Кросівки з тренчем і пальто

Потрібно дивитися на фото вуличної моди, запам'ятовувати і вчитися на чужих прикладах тому, як правильно з'єднувати в рамках одного образу зовсім, здавалося б, несумісні речі. Надягаємо вузькі брюки, білу сорочку, на плечі накидаємо обраний варіант верхнього одягу і шнуруємо кросівки міцніше. Все геніальне просте.

Кросівки з комбінезоном

Комбінезон вже кілька сезонів поспіль займає тверду позицію одного з найбільш трендових елементів жіночого гардеробу. Він не кричить про свою популярність в тренд-репорт, але в магазинах з'являється постійно, що говорить про його затребуваність серед модниць. Отже, легкий комбінезон з шовку, віскози або бавовни носіть з однотонними кросівками.

Кросівки і денім

Нарешті, денім: звичайно, ніщо так тісно не дружить з кросівками, як денім. Джинси або джинсові шорти, джинсова сорочка - денім відмінно поєднується і зі спортивним стилем в цілому, і з кросівками зокрема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим поєднувати рожевий колір в образі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 14.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4044

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: