Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Новини моди / 155-кілограмова модель вирішила зруйнувати стереотипи світу моди

155-кілограмова модель вирішила зруйнувати стереотипи світу моди

Відома модель розміру XXL Тесс Холідей в даний час є найпишнішою моделлю в світі. У 29 років вона має вагу в 155 кілограмів. При цьому сміливості та наполегливості дівчині не позичати. Зовсім недавно вона заявила, що своїми формами вона вирішила внести баланс в анорексичних світ сучасної моди.

7501000ec0cad9aaa086c7fea1791125e2f36-otzhztdmytnmna.jpg (18.85 Kb)
Відомо, що Тесс вже уклала контракт з агентством Milk Model Management. До того ж у дівчини вже є ціла армія фанів. Безумовно варто визнати, що незважаючи на свої форми Тесс, тим не менш, дійсно гарна дівчина. До того ж ефектності її зовнішньому вигляду додають численні тату.

Дівчина сповнена сміливих і рішучих планів щодо свого модельного майбутнього.

"Я хочу кинути виклик феншуй-індустрії та її б'юті-стандартам. Людям слід зрозуміти, що не можна всіх рівняти. Не може бути єдино вірного уявлення про те, як повинна виглядати жінка. Для кожного є місце в цьому світі", - зазначила модель.

При цьому досить багато поділяють позицію Тесс. Всього за пару місяців число передплатників в її Instagram збільшилася на 670 тисяч, а в Facebook і того більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nasty Gal вкрали дизайн у Олександра Ванга

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 16.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4481

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Лариса 21.05.2015 - 10:55
Я не скажу что мне нравится , но точно восхищаюсь мужеством и настойчивостю и не боятся показать себя такой какай ты есть. Это очень правильно.
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: