155-кілограмова модель вирішила зруйнувати стереотипи світу моди

Опубликовано: 22:15, 16.05.2015
Відома модель розміру XXL Тесс Холідей в даний час є найпишнішою моделлю в світі. У 29 років вона має вагу в 155 кілограмів. При цьому сміливості та наполегливості дівчині не позичати. Зовсім недавно вона заявила, що своїми формами вона вирішила внести баланс в анорексичних світ сучасної моди.

7501000ec0cad9aaa086c7fea1791125e2f36-otzhztdmytnmna.jpg (18.85 Kb)Відомо, що Тесс вже уклала контракт з агентством Milk Model Management. До того ж у дівчини вже є ціла армія фанів. Безумовно варто визнати, що незважаючи на свої форми Тесс, тим не менш, дійсно гарна дівчина. До того ж ефектності її зовнішньому вигляду додають численні тату.

Дівчина сповнена сміливих і рішучих планів щодо свого модельного майбутнього.

"Я хочу кинути виклик феншуй-індустрії та її б'юті-стандартам. Людям слід зрозуміти, що не можна всіх рівняти. Не може бути єдино вірного уявлення про те, як повинна виглядати жінка. Для кожного є місце в цьому світі", - зазначила модель.

При цьому досить багато поділяють позицію Тесс. Всього за пару місяців число передплатників в її Instagram збільшилася на 670 тисяч, а в Facebook і того більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nasty Gal вкрали дизайн у Олександра Ванга
Вернуться к материалу