Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Як носити сукню-сорочку влітку 2015

Як носити сукню-сорочку влітку 2015

Сукня-сорочка не втрачає актуальності вже багато сезонів.Для любительок суконь така зручна модель - знахідка на кожен день. Проте плаття-сорочку складно назвати останнім писком моди, скоріше це must-have активної мешканки великого міста.

101966360_8.jpg (24.98 Kb)
Якщо вам шалено подобається торішня сорочка бойфренда, а він давно і безнадійно про неї забув, то сміливо надягайте її з тонким паском, що підкреслює талію, і балетки. У спекотний літній день можете додати до такої "сукні" сандалі-гладіатори і тканинну сумку-мішок. Не забудьте надіти стильні сонячні окуляри! У такому сміливому вигляді ви можете гуляти в парку або ходити по магазинах у ледачий недільний день.

Стильна сукня-сорочка послужить відмінну службу в спекотний день в офісі, якщо вона буде виконана з бавовни, доповнена тонким ремінцем і строгими аксесуарами, такими як годинник, невелика сумка-мішечок і балетки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сумочки наймодніші цього літа?

Найвідважніші і творчі особистості можуть розбавити сукню суворого сорочкового типу клатчем, туфлями на шпильках і широким поясом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 16.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 3613

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: