Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 10 аксесуарів, які знадобляться на пляжі

10 аксесуарів, які знадобляться на пляжі

Звичайно, прагнення зробити валізу для подорожі якомога легшою дуже похвально, однак, пара браслетів, сережки і шовкова хустка багаж не обтяжать, а вам подарують титул королеви пляжу. Отже, які аксесуари будуть наймоднішими цього року біля моря?

lv_ailleurs_2.jpg (32.81 Kb)
Окуляри з різнокольоровими лінзами. Такі сонцезахисні окуляри в місті не завжди виглядають доречно, зате на пляжі їм саме місце.

899a98e11bea677a03e202f38e4ee526.jpg (19.28 Kb)
 
Сумочка з кольорової соломки. Така сумка хороша для прогулянок по розпечених міських вулицях, легка, не займає багато місця.
 
Об'ємна сумка. Ви ж не збираєтеся ходити на пляж з пакетом? У об'ємну сумку помістяться крем для засмаги, пляжний рушник, пляшка води і милі дамські дрібниці.
 
Рюкзачок. Шорти, майка, сандалі-гладіатори або шльопанці разом з рюкзаком створять ідеальний образ для походу на пляж або прогулянки біля моря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: http://myledi.net/style/12225yak-zibrati-bazovii-garderob-u-vidpustku-z-minimumu-rechei.htmlЯк зібрати базовий гардероб у відпустку з мінімуму речей
 
Хусточка. Нею можна прикрити волосся від палючого сонця, пов'язати його в якості поясу на сукню або брелока на сумку.

platki_na_golovu_foto_41.jpg (26.5 Kb)
 
Козирок від сонця. Зайняв місце модних в недавньому минулому обідків з квітами, подарує вам можливість не жмуритися на сонці, а значить, застереже від ранніх зморшок.
 
Солом'яний капелюх. З довгою романтичною спідницею доречніше буде виглядати не козирок від сонця, а жіночний солом'яний капелюшок. Ширину полів можете вибирати на особистий розсуд.
 
Браслети. Коли поїдете на море, колечка залишайте вдома - від спеки руки набрякають. Зате ви завжди можете покласти у валізу пару легких різнокольорових браслетів. Носити їх можете на зап'ясті або вище ліктя.
 
Сережки. Пара витончених сережок або одна велика у вусі - вирішувати вам. У цьому сезоні ви можете носити їх в парі і по одній.
 
Намиста і кулони. Великі намиста, кольє, кулони - те, від чого в захваті сьогодні всі модні дизайнери.

bracelet-girl-necklace-rings-favim_com-1855.jpg (44.13 Kb)
 
Якщо ви прихопите з собою пару аксесуарів зі списку, ви зможете заощадити місце у валізі за рахунок нарядів, тому що вам вистачить пари сарафанів і футболок з шортами, щоб створити кілька яскравих і привабливих образів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:40, 17.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2273

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: