7 модних речей, які ненавидять чоловіки

Опубликовано: 08:10, 23.06.2015
Регулярно поповнюєш гардероб модними новинками, щоб завжди бути в центрі уваги? А от чоловікам деякі "тренди сезону" зовсім не до смаку. Які жіночі предмети одягу та аксесуари викликають у представників сильної статі негативні емоції?

images-cms-image-000003891.jpg (31.14 Kb)Літні чоботи

І навіщо в теплу пору року, коли нарешті можна відпочити від важкого теплого взуття, надягати чоботи? Чоловікам цього ніколи не зрозуміти ...

Брюки з матнею

Облягаючі джинси на жіночій фігурі виглядають набагато сексуальніше, ніж безформні брюки з матнею до колін.

Балахони з льону або бавовни

Жіноче вбрання, на думку представників чоловічої статі, повинно підкреслювати всі достоїнства жіночої фігури, а балахони, навпаки, їх приховують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити джинси бойфренда?

Великі окуляри

Зрозуміти, навіщо симпатичній дівчині закривати обличчя великим шматком пластика, чоловікам не під силу. Темні окуляри краще вибирати невеликих розмірів.

Сандалі в грецькому стилі

Дама в сандалях-гладіаторах виглядає, як воїн в обладунках, а не ласкава і ніжна дівчина. Цей тренд встигло зненавидіти більшість чоловіків.

Рукави-ліхтарики

Такі рукави виглядають як нарощені біцепси і роблять силует жінки грубим. Носити одяг з рукавами-ліхтариками можна далеко не всім.

Комбінезон

Комбінезон, як правило, асоціюється зі спецодягом будівельників та представників інших робітничих спеціальностей. Це стосується і шорт на шлейках, і навіть брючних костюмів.
Вернуться к материалу