8 речей, які потрібно купити на сезонних розпродажах

Опубликовано: 21:30, 13.07.2015
Розпродаж - це можливість поповнити свій гардероб, але не речами, які першими попалися під руку, а тими речами, що прослужать тобі не один сезон.

chto-nuzhno-pomnit-sobirayas-na-sezonnuyu-rasprodazhu.jpg (41.39 Kb)Базові речі
Як показує практика, саме хороших базових речей в нашому гардеробі і не вистачає. Тому в полі твого зору на розпродажах повинні бути не хіти сезону, що минає, а білі майки, чорні водолазки, брюки-сигарети і іджинси. що ідеально сидять. Навколо цих речей ти зможеш потім вибудувати гардероб на прийдешній сезон, по ходу якого доповниш їх трендами.

Сумка
Розпродаж - саме час для того, щоб нарешті обзавестися дійсно доброю сумкою. Неодмінно шкіряною, зшитою на совість і в міру місткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помилки під час шопінгу, які пора перестати здійснювати

Взуття
Тут та ж історія, що і з сумками - вибирати потрібно якісні моделі, які до знижок обійшлися б тобі недешево, зате зараз цілком по кишені. До речі, варто задуматися не тільки про "базову" пару, наприклад, хороші лодочки на кожен день, а й туфлі-акценти, які будь-який, навіть самий лаконічний і простий наряд перетворять на вихід просунутої модниці.

Пальто
Інвестиції в класику моди варто робити якраз під час розпродажів, тому купи собі красиве пальто моделі, яка давно вже поза трендів. Це може бути пальто-халат або пальто прямого крою - головне, щоб воно не відрізнялося надмірним декором або кричущим кольором.

Брендові аксесуари
Можна одягатися в мас-маркет або в бренди середньої цінової категорії, але виглядати при цьому так, ніби ти відвідуєш всі покази Тижня високої моди в Парижі. Секрет криється в деталях - дорогі сонцезахисні окуляри класичної форми, елегантна хустка або красиве кольє "витягнуть" будь-який образ без винятку.

Мастхев наступного сезону
Відкриємо "страшну" таємницю - речі, які будуть наймоднішими в наступному сезоні, з'являються вже в колекціях поточного. Тому знайти їх на розпродажі більш ніж реально - просто виділи головні тенденції, які скоро "набудуть чинності" і сміливо вирушай у магазини на розвідку.

Річ "з майбутнього"
На зимовій розпродажі можна легко відшукати гарний купальник для липневої відпустки, а на літньому "сейлі" - речі, які знадобляться тобі взимку.

Куртка-косуха
Ідеальну куртку-косуху знайти не так-то просто, до того ж вона неодмінно повинна бути з натуральної шкіри. Особлива увага - максимально простим моделям, без зайвого декору і зайво великої фурнітури.
Вернуться к материалу