Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 9 найсексуальніших предметів жіночого гардеробу на думку чоловіків

9 найсексуальніших предметів жіночого гардеробу на думку чоловіків

Звичайно ж, ми одягаємося "для себе", а чоловіки ну нічого не розуміють в модних трендах, але іноді, наприклад, перед першим побаченням, краще з'ясувати, які предмети гардеробу подобаються протилежній статі.

s806.jpg (21.67 Kb)
Skinny джинси
Поки ми плануємо придбати третю пару джинсів-бойфрендів, щоб носити їх по черзі з mom jeans, чоловіки віддають перевагу, щоб їхні кохані носили Skinny. Вони підкреслюють фігуру, не приховуючи стрункі ноги.

Декольте
Чоловіки дуже люблять красиве декольте, але в цьому питанні важливо не перегнути палицю - стирчить білизна і занадто глибокий виріз - ніякого простору для фантазії, і можуть викликати невірне враження про тебе.

Туфлі та босоніжки на підборах
Сильній статі подобається спостерігати, як перетворюється наша фігура і хода завдяки каблукам, проте і тут є свої підводні камені. Незручна для тебе висота каблука змусить побоюватися падіння і пересуватися черепашачим кроком, що викличе у чоловіка роздратування, а не інтерес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вибрати недорогу біжутерію

Відкриті плечі
Шия, ключиці і плечі - ось одні з найбільш чуттєвих частин жіночого тіла, на думку чоловіків. У цьому сезоні нам пощастило - сукні та блузи з відкритими плечима опинилися в списку найгарячіших трендів. Лови момент!

Чоловіча сорочка
Найкраще на роль цієї речі-"афродизіака" підходить проста біла чоловіча сорочка. Носити її можна декількома способами: наприклад, з вищезазначеними Skinny або доповнивши нею спідницю-олівець і підкресливши талію ремінцем.

Окуляри
Можливо, у всьому "винна" шкільна закоханість у молоду вчительку математики, але, так чи інакше, дуже багато чоловіків люблять окуляри на жінках. Зрозуміло, ми не говоримо про дротяну оправу і моделі а-ля Гаррі Поттер - у фаворитах великі чорні оправи, а особливе становище займають котячі очі.

Плаття і топи з відкритою спиною
Спина - ще одна частина жіночого тіла, що викликає трепет у чоловіках. Скористатися цим дозволить коктейльне плаття з відкритою спиною або такий же топ, максимально закритий спереду.

Спідниці та сукні з розрізами
Якщо ти фанатка довгих спідниць, нам доведеться повідомити тобі не найприємнішу звістку - чоловіки, навпаки, не надто їх шанують. Але є компромісний варіант - спідниці та сукні з розрізами. Вони розбурхують уяву і заодно не відчиняють нічого зайвого.

Напівпрозорі панчохи і колготки
Прозорі шовкові панчохи чорного кольору завжди хвилювали чоловіків. Ти можеш сміливо замінити їх такими ж колготками, але пам'ятай - ніяких сіточок, "креативних" візерунків і гумок, що стирчать з - під спідниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 15.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2263

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: