Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 7 предметів гардеробу, які тебе старять

7 предметів гардеробу, які тебе старять

У спробі виглядати "дорослою" можна додати собі не серйозності і елегантності, а десяток років. Зістарити себе можна не тільки невмілим макіяжем, але і неправильно підібраним одягом. 7 предметів гардеробу, які тобі ще рано носити!

4a30744d8973e3fd936b70b326817256.jpg (32.77 Kb)
Перлинні намиста
Перлова нитка бус для багатьох дівчат - синонім елегантності, але вона може легко "накинути" тобі кілька зайвих років. Якщо ти дуже любиш перли, віддай перевагу фантазійним дизайнерським прикрасам з однією або парою великих перлин (тільки не "класичного" білого кольору).

"Вікові" тканини
Є тканини, одяг з яких краще не надягати до "елегантного віку" - це твід, жаккард, парча. А ось оксамит подібним ефектом не володіє, якщо носити його в незвичайних поєднаннях.

Безформні речі
Відразу обмовимося - саме безформні, а не продуманий і модний оверсайз. Безформний "мішок", покликаний приховати результати безсоромного поїдання цукерок протягом всієї зими, зробить тебе жінкою невизначеного віку. І на додачу ще більш великою на вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і з чим носити брюки-кюлоти

Одяг, з якого ти "виросла"
І ми зараз не про джинси, які останній раз були надіті в 10 класі, але досі зберігаються в шафі в надії схуднути до шкільних 50 кг. Мова йде про спроби "молодих" - 40-річна жінка, яка наполегливо одягається в "молодіжному" стилі, молодшою від цього не виглядає.

Строгі "офісні" костюми
Сірий або, ще гірше, коричневий офісний костюм-двійка не йде рішуче нікому. Навіть якщо ти вважаєш, що твоя робота не заслуговує ретельного підбору одягу, спробуй цікаві варіанти офісних образів. Наприклад, невиразні штани заміни брюками-дудочками, а на приталений жакет одягни тонкий ремінець в тон.

Невідповідна оправа окулярів
Окуляри можуть зробити тебе таємничою мрією всієї чоловічої половини офісу і того самого симпатичного брюнета з 15 поверху, але тільки в тому випадку, якщо це не дешеві окуляри з товстими скельцями в каламутній роговій оправі. Такий варіант здатний "вбити" навіть самий модний образ.

Взуття з невиразним каблуком
Каблук повинен або бути високим, або не бути взагалі (виняток - лодочки kitten heel зі шпилькою-малятком). Третього не дано. Невеликий стійкий каблук у поєднанні з широким "зручним" носом виглядає не дуже привабливо, до того ж в магазинах вже давним-давно можна знайти комфортне і одночасно красиве взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 20.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 5250

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: