5 секретів, від яких залежить те, як ти виглядаєш

Опубликовано: 11:00, 14.08.2015
Звертай увагу на ці п'ять речей вранці, і ти зможеш виглядати ідеально кожен день!

Чи є акцент в твоєму образі?

Після того як ти вже одяглася, відійди подалі від дзеркала на пару хвилин. Головне - відволіктися від свого виду. Потім повернися до дзеркала і подивися на себе свіжим поглядом. Що в твоєму образі привертає увагу? На чому фокусується твоя увага? У будь-якому вбранні обов'язково є акцент, але ти повинна вирішити для себе - чи хочеш, щоб оточуючі при зустрічі з тобою концентрувалися саме на цьому місці? Якщо так, то добре, якщо ні, то поміняй акцент. Невелика хитрість: "фокус" образу необов'язково повинен бути зосереджений на аксесуарі, це може бути навіть принтована вставка на однотонному вбранні.

Чи всі речі сидять як треба?

На плащі утворилися дивні складки, блузка занадто натягнута на грудях, а блискавка на джинсах перестала застібатися до кінця? Спробуй зрозуміти, в чому проблема і чи носить вона тимчасовий характер - якісь нюанси вирішуються візитом до кравця, а якісь, на жаль, ніяк не змінити. Важливо, щоб всі речі, які ти носиш, сиділи на тобі як треба - в інших випадках необхідно або виправити проблеми з посадкою, або розлучитися позбутися цього одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати вищою: варіанти одягу

Чи помітні недоліки на твоєму одязі або аксесуарах?

Якщо відповідь позитивна, але це дрібниці, які можна виправити прямо зараз, то негайно займися цим. Якщо це щось більш серйозне, значить, цю річ доведеться залишитися вдома і чекати походу в хімчистку або в ательє. І ніколи не дозволяє собі вийти з дому в одязі з "невеликою вадою" - це загрожує тим, що ти станеш лояльною до недоліків у зовнішньому вигляді і в результаті придбаєш імідж неряхи.

Чи можеш ти зняти одну річ, не зруйнувавши весь образ?

Особливо це стосується верхнього одягу та головних уборів з шарфами - образ неминуче зміниться, якщо прибрати з нього який - небудь додаток. Але питання в тому, якого роду будуть ці зміни: якщо скинута куртка-косуха знижує оцінку твого "луку" із впевненої "десятки" до слабенької "трійки", то щось в образі потрібно змінити.

Як ти відчуваєш себе в цьому вбранні?

Забудь про "начебто нічого" - уяви, що ти зараз вийдеш з дому і зіткнешся з Принцом на білому коні або начальник несподівано відправить тебе на зустріч, важливу для всієї компанії. Як ти будеш себе почувати в цьому образі? Скромно, зручно, доречно? Не погоджуйся на половину! Дійсно крутий наряд змусити відчувати себе на вершині світу і принесе чимало приємних моментів і подій.
Вернуться к материалу