Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 необхідних речей у твоєму гардеробі

5 необхідних речей у твоєму гардеробі

Є такі речі, без яких не обійтись, якщо тобі 20. Ми знаємо який саме одяг тобі потрібен і із задоволенням поділимось з тобою цією інформацією!

7c685233e04acc3bdc8c4c92e784289f.jpg (6. Kb)

Універсальне маленьке чорне плаття
Заповіти Коко Шанель не втратили своєї актуальності! Ключове слово в цьому пункті - універсальне, тому при виборі цього забудь про декоративні вставки, надто відверті вирізи або концептуальний фасон. Простота в даному випадку - наш найкращий друг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 образи з двоколірною сукнею

Проста біла сорочка
Ця сорочка також стане в нагоді дівчатам з різною статурою, головне, не вибирай моделі "в облипку". Нехай сорочка буде трохи вільною - в цьому випадку її можна буде носити на роботу зі строгими брюками і спідницями, а по більш неформальним приводів - з джинсами-бойфрендами та іншими розслабленими речами.

Базовий кардиган
Тут важлива його якість - не купуй дешеві синтетичні моделі, які вже через тиждень покриються катишками і розтягнуться. Краще підшукай собі якісний вовняний кардиган базового кольору, який підійде до будь-якого твого образу і додатково буде зігрівати в прохолодному офісі або під час осінньої прогулянки.

8f430536e50b843533f47953ff508246.jpg (11.14 Kb)

Зручні джинси
Вони, звичайно ж, повинні тобі йти і виглядати по можливості універсально, але найважливіше, щоб ти відчувала себе в них максимально комфортно. Коли знайдеш такі, купи відразу дві пари - повір, обидві тобі знадобляться.

Плаття на вихід
Після 20 років вже не зовсім пристойно відправлятися на хрестини племінника, весілля найкращої подруги та інші офіційні заходи в джинсах, мотивуючи це тим, що ти прихильниця неформального стилю. Тому тобі необхідна хоча б одна сукня на вихід. Відмінні ознаки: вона не повинна змахувати на сарафан або нічну сорочку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 13.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1898

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: