5 типів речей, від яких варто позбутись

Опубликовано: 11:00, 07.01.2016
Навіщо тобі ціла купа одягу, коли тобі "немає чого одягнути"? Пора позбутись зайвого і новий рік - гарний для цього привід!

depositphotos_5244314_m-2015ogeo.jpg (30.41 Kb)Однаковий одяг
Мова не про нижню білизну або футболки, які знадобляться завжди, а про ошатні речі однакового плану. Якщо твоїй шафі знайдеться кілька практично однакових суконь, наприклад, з квітковим принтом, пора бити тривогу. Задумайся, за яких обставин були зроблені ці покупки і в майбутньому не роби подібних помилок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не варто одягатись взимку?

Речі, які ти надягала всього раз (або не носила взагалі)
Якщо у тебе є багато речей, які давно чекають своєї години, з'ясуй, що об'єднує всі ці деталі. Можливо, всі вони куплені в одному магазині або "завойовані" з величезною знижкою; також їх може ріднити однаковий фасон. У кожному разі, проаналізуй ситуацію, позбавитися від зайвого і надалі не наступати на ті ж граблі.

Старий одяг, який ти носиш будинку в поганому настрої
Розтягнуті піжамні штани, футболки та светри, в яких ти насолоджуєшся самотністю, тільки посилюють твою печаль. Наш зовнішній вигляд безпосередньо впливає на стан душі, і якщо в розкішному платті ти відчуваєш себе жіночною і сильною, то стара піжама діє навпаки.

Речі, перетворилися на об'єкт ненависті
У шафі будь-якої дівчини можна відшукати фешн-скелети - "модні" речі з минулого, які зараз викликають лише сміх. Незважаючи, що раніше ти була без розуму від цих нарядів, пора звільнити місце для дійсно потрібних речей.

Наряди, які вже не підходять тобі по зросту або фігурі
Якщо у твоєму гардеробі накопичилося багато речей, які занадто малі, великі чи не підходять по фасону, прийшов час розібратися з суттю проблеми.
Вернуться к материалу