3 модні тенденції офісного стилю

Опубликовано: 15:00, 21.01.2016
Тримай нові красиві новинки стилю, вивчай та будь наймоднішою у офісі.

fotorcreated105rt5y6u78iiuyt.jpg (70. Kb)Змішуй принти
Горошок і смужка? Занадто строкато і взагалі ризиковано? А ось і ні! Секрет у підборі кольорів - зрозуміло, якщо ти вирішиш заміксувати в одному образі рожеву блузку в синій горох і червоно-зелені смугасті штани, то будеш нагадувати персонажа ситкому про лихі 90-х. Але от якщо твій аутфіт поєднуватиме лише два-три простих кольори (наприклад, чорний, білий та сірий або бежевий), то надмірно психоделічного способу вдасться уникнути. Спробуй також поєднання різних варіацій одного і того ж принта, наприклад, двох видів смужки або клітини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка куртка стане хітом наступного сезону?

Експериментуй з пропорціями
Так, класичний костюм - це прекрасно, але настала пора трохи його оновити. Спробуй пограти з пропорціями, нехай блейзер буде подовженим і швидше схожим на легке пальто або з асиметричними краями. Або штани, наприклад, не звичними чорними "сигаретами", а клшьошними або взагалі кюлотами.

Інвестуй в незвичайний низ
Ще один варіант зберегти діловий стиль, але принести в нього стилю - незвичайний низ. Класичні брюки або спідниця-олівець це, звичайно, добре і універсально, але куди цікавіше буде виглядати низ з незвичайною деталлю крою. Але не забувай про важливий нюанс: колір речі при цьому повинен бути максимально непомітним і не викликаючим, як і матеріал; ідеальним варіантом стане, приміром, темно-сіра тонка шерсть.
Вернуться к материалу