6 модних курток цього сезону

Опубликовано: 11:00, 04.03.2016
Щоб знати що носити цієї весни - читай уважно наш матеріал!

ghjjhg5656.jpg (173.76 Kb)

Джинсова
Денім - це справжній тренд сезону. Якщо боїшся замерзнути, вибирай модель з щільної джинсової тканини, доповнену теплим коміром з короткого хутра. Бажано, щоб джинсова куртка була об'ємною, як в 90-ті. Сміливо поєднуй її з вузькими брюками і різними весняними сукнями, а також з черевиками в чоловічому стилі.

Шкіряна
Косуха - річ поза часом. Її можна носити і на роботу, і на побачення, так як ці модні весняні куртки 2016 добре вписуються в практично будь-який образ. З ними можна приміряти готичний тренд, образ в стилі 80-х, а також класичний мінімалізм, доповнивши косуху джинсами і білою футболкою. Вона стане в нагоді тобі в будь-якій ситуації. Це, безумовно, та базова річ, яка повинна бути в кожному гардеробі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-7 трендів цього сезону

Тонкий пуховик
Багато брендів пропонують дуже тонкі куртки яскравих кольорів, які компактно складаються в маленький чохол. Бери приклад з модних блогерів: таку річ можна носити не тільки як верхній одяг, але і як теплий шар під піджаком або пальто.

Оверсайз
Уже котрий сезон поспіль в моді об'ємні куртки. Носити їх найкраще з джинсами-скінні, щоб врівноважити образ. Річ може бути як об'ємною повністю, так і з декількома деталями - наприклад, з великими кишенями або рукавами.

Замшевий бомбер
Замша - це один з головних матеріалів 2016 року. Не обійшлося без неї і навесні. Вибирай модель бомберу зі світлої або темної замші. Стильно і універсально!

Парка
Цей тренд не здає своїх позицій. Зручна парка може стати твоїм улюбленим варіантом для мінливої весняної погоди, адже такі речі робляться з непромокальних матеріалів. З нею можна створити багато цікавих образів.
Вернуться к материалу