Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 найстильніших моделей нижньої білизни

5 найстильніших моделей нижньої білизни

Ці моделі нижньої білизни знадобляться тобі не тільки для того, щоб спокусити чоловіка, але і для того, щоб порадувати саму себе!

1c7202c9840afe1cf9_cropped_630x350.jpg (246 Kb)
Бюстгальтер-балконет
Проста і поширена, але від цього нітрохи не менш приваблива модель. Балконет - це відкритий бюстгальтер на кісточках, яких добре підтримує груди і підходить практично всім (головне - правильно підібрати розмір). Вибирай модель класичних відтінків з мереживними вставками.

Half-bra
За назвою цього предмета одягу можна здогадатися про те, що він дуже відкритий: з англійської перекладається як "напів-бра". Можливо, ходити в такій білизні кожен день не дуже зручно, зате вона ідеальна для побачення з продовженням. Модель на кісточках красиво підтримує груди, при цьому відкриваючи так багато, як тільки можна собі уявити. Мабуть, такий бюстгальтер повинен бути в гардеробі кожної дівчини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних хітів весняного взуття

Танга
Трусики, які підкреслять ідеальні стегна (не дарма ж ти відмовлялася від тортиків і потіла в спортзалі?). Танга складаються з двох невеликих трикутників спереду і ззаду. Великий плюс цих трусиків в тому, що вони бувають досить зручними для повсякденного носіння.

Стрінги
Який чоловік не любить стрінги на дівчині? Правда, носити їх подобається далеко не всім. Якщо тобі теж незручно в таких трусиках, використовуй їх як знаряддя спокушання, а по буднях носи закриті сліпери.

Боді
У колекціях багатьох брендів можна знайти спокусливі боді, декоровані мереживом, стразами і вставками з сітки. Або навіть повністю прозорі! Цю красиву нижню білизну ще і зручно носити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 08.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1890

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: