5 порад з чим носити кросівки у цьому сезоні

Опубликовано: 18:30, 17.03.2016
Ми вибрали 5 найактуальніших і стильних поєднань цієї весни за участю кросівок і готові розповісти тобі про них все!

tghhytgh5555.jpg (261.94 Kb)Кросівки + міді
Міді-довжина і раніше залишається в числі трендів-фаворитів, а кросівки підходять до неї без перебільшення ідеально. Сукні та спідниці нижче коліна підкреслюють витончені щиколотки, допускаючи сусідство взуття без каблука. Увага на максимально лаконічні моделі кросівок або ж, навпаки, нарочито грубі і масивні.

Кросівки + кюлоти
По суті, правила гри тут ті ж, що і з міді-довжиною, але оскільки кюлоти - це "складні" штани, підбирати до них кросівки варто дуже ретельно . Для весняно-літнього сезону самим вдалим доповненням брюк-кюлотів стануть прості білі кросівки а-ля культові "суперстари".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вибрати сукню?

Кросівки + білизняний стиль
Поєднання кросівок з невагомими платтями-комбінаціями і шовковими піжамами працює за тим же принципом, що і з міді: контраст спортивного взуття і жіночності є воістину безпрограшним варіантом. Але в цьому випадку нюансів трохи більше: з комбінацією подружаться і грубуваті, і мінімалістичні моделі, а ось під піжаму, "піжамні" штани або сорочку найкраще підійде останній варіант.

Кросівки + джинси
Найактуальніший денім сезону, як ми вже писали, - це укорочені кльошні джинси. Втім, не кльошем єдиним: не менше популярні й інші моделі все з тим же рваним краєм. Це поєднання універсальне для будь-якої моделі кросівок - від грубих бігових до мінімалістичний і, навпаки, складно декорованих моделей.

Кросівки + брючний костюм
Брючний костюм і кросівки лише здаються абсолютно непоєднуваними речами. На ділі ж ідеальна пара, що згладжує строгий костюм-двійку, обирай снікерси. Правда, важливо розуміти, де саме ти вирішила вигуляти цей аутфіт: для зустрічі з подругами можна сміливо надіти оригінальну модель кросівок, а ось для походу на роботу найкращим рішенням стануть вищезгадані моделі в стилістиці "суперстар" (білі кросівки без зайвих деталей і акцентів) .
Вернуться к материалу