Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Які стилі в одязі модні у 2016?

Які стилі в одязі модні у 2016?

Ми розглянули основні стилі одягу для дівчат у 2016 році!

0dd8bb513aacaf330a6c0a444cf710ca_cropped_740x460.jpg (253.82 Kb)
Білизняний стиль.
Обзаведися сукнею-комбінацією, яка стане кращим варіантом для романтичних побачень. Вона може бути як чорною, так і в пастельних тонах.

Спортивний шик.
Навіть якщо ти поки далека від спорту, пара модних кросівок обов'язково повинна бути в твоєму гардеробі! Адже їх можна носити всюди, поєднуючи не тільки зі спортивними речами, але і з сукнями і строгими костюмами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 речей з 90-х, які знову в моді

Бохо.
Романтичні сукні до підлоги, капелюхи, затишні кардигани грубої в'язки, недбалі локони ... Ніжні і актуальні образи на кожен день!

Класичний діловий стиль.
Щороку дизайнери пропонують нам щось нове для офісу, адже на роботі ми проводимо найбільше часу. Цікавий спосіб урізноманітнити офісні будні - змішувати принти, поєднуючи горошок, смужки, клітку і "гусячу лапку", як це роблять модні блогери!

Мінімалізм.
Не любиш велику кількість речей і аксесуарів? Зверни увагу на цікаві речі незвичайного крою, не переобтяжені деталями і принтами. Пальто, сукні, брюки і сорочки в мінімалістичному стилі добре поєднуються з взуттям без каблука - наприклад, з лоферами.

70-ті.
Розслаблений образ в стилі 70-х років зараз на піку моди! Довгі спідниці, замшеві куртки і сумки з бахромою знадобляться для весняної прогулянки в парку або вечері з подругами.

90-ті.
Як і 70-ті, ця епоха зараз переживає друге народження. Створюй джинсовий total look!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 21.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2371

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: