Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 3 цікаві ідеї зі спідницею з запахом

3 цікаві ідеї зі спідницею з запахом

Ми вибрали червону спідницю з запахом, яка одночасно і данина епосі, і символ жіночої сексуальності, і просто красива зручна річ.

1inhfrng.jpg (67.72 Kb)
Варіант 1
Червона спідниця з запахом довжини міді - то що потрібно на літній сезон: вона буде однаково гармонійно виглядати як з топом на тонких бретелях, так і з класичною білою сорочкою. Ми радимо розширити горизонти гардероба і вибрати замість сорочки легку блузку з актуальними і понині вікторіанськими мотивами: об'ємні рукави і комір-стійка ще знадобляться вам восени. Додайте до вашого образу туфлі-оксфорди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ультрамодних способів носити джинс цієї весни

2a00a1ff1544caa9388263337b61402e_fitted_740x700.png (130.14 Kb)

Варіант 2
Весняне потепління і сонячна погода, яка триває довше 4 годин на добу, щорічно викликає напади оптимізму, а разом з ним і бажання надіти що-небудь яскраве. Влаштуйте пре-паті літнього сезону і надіньте червону спідницю з запахом в поєднанні зі светром. Шкіряна куртка бойфренда створить образ в стилі юної Єви Грін в "Мрійниках". Черевики в чоловічому стилі урівноважать романтичний образ і додадуть в нього трохи дисонансу. Не варто занадто захоплюватися аксесуарами - по-перше, вся увага на себе візьме берет, а по-друге, велика кількість прикрас зробить вас занадто схожою на модницю 60-х, дзвенячу етнічними браслетами.

43b728265a001c9622058d7950b4_fitted_740x700.png (136.78 Kb)

Варіант 3
Червоний total look гарантує, що ви будете в центрі уваги - парадоксально, але факт. Головне - не перестаратися і мудро розподілити акценти. Однотонна червона спідниця - досить потужний елемент образу, тому верх краще підібрати не зовсім однотонний. Ідеальним рішенням стане принт в смужку - що б не відбувалося в світі, морська тема повертається щоліта ще з моменту її винаходу. Додайте ще більше червоного, але не нехтуйте іронією: маленька деталь у вигляді значка з схожим принтом, як на светрі, додасть вам балів до дотепності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 04.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1680

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: