6 модних речей, на яких можна зекономити

Опубликовано: 19:00, 05.04.2016
Не варто витрачати шалені кошти на абсолютно непотрібні речі.

11dfgt.jpg (332.71 Kb)

Футболки
Базові футболки не схильні до впливу моди, тому їх можна і потрібно закуповувати, по-перше, "оптом", по-друге, за бюджетними цінами - витрачати великі гроші в цьому випадку не має сенсу.

Штани для офісу
Шукаєш універсальні чорні штани для офісу? Зверни увагу на пропозиції брендів середньої категорії, що поєднують і приємну ціну, і гарну якість.
Інвестувати ж краще в "робочий" верх - наприклад, в топ з незвичайним принтом, або красивий дорогий блейзер з тонкої вовни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних трендів цієї весни

"Робоча" сумка
Замість того, щоб винаходити модний велосипед і намагатися впихнути все необхідне в мініатюрний месенджер або півгодини шукати телефон на дні
модної сумки-баули, досить купити одну якісну шкіряну сумку-тоут. Характерні ознаки: непомітний класичний дизайн, нейтральний колір і відсутність декоративних елементів.

Модні сонцезахисні окуляри
Інвестувати має сенс хіба що в сонцезахисну класику, будь то класичні чорні wayfarer або авіатори, в яких при бажанні можна проходити все життя.
Але ось при появі в списку трендів круглих сонцезахисних окулярів яскраво-рожевого кольору в горошок краще придбати цю модель у мас-маркет бренду, щоб потім з легким серцем закинути її в дальній кут комода.

Взуття на плоскій підошві
В основному цей пункт стосується балеток, які знову в моді: взуття без каблука нерідко втрачає вигляд куди швидше, ніж інша пара на підборах, платформі або танкетці. Вирушаючи на полювання за, наприклад, новенькими балетками, свій шопінг-рейд почни з бюджетних брендів, поступово переходячи до більш дорогих.

Спортивні брюки
Класичні спортивні штани сірого кольору, як і така ж толстовка, - базова річ, яка з боку буде виглядати однаково, незалежно від того, купила ти їх за 400 гривень або за 4 000. Тому сміливо можеш купувати бюджетні, але якісні моделі - цей не той випадок, коли бренд відіграє особливу роль.
Вернуться к материалу