Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 6 важливих фактів про пастельні тони

6 важливих фактів про пастельні тони

Літо 2016 - час півтонів: в моді світлі шербетові відтінки. Що слід знати про пастельну гаму, щоб виглядати і актуально, і все-таки по-літньому яскраво?

oewfr944.jpg (236.44 Kb)
Поява одягу шербетових тонів саме в літніх колекціях невипадкова - восени і взимку, коли навколишня природа не радує яскравими фарбами, пастель рідко виглядає гармонійно. А ось на тлі соковитого листя і яскраво-блакитного неба ніжні світлі наряди виглядають більш ніж ефектно. Тільки будьте обережніше з макіяжем - насичений яскравий не завжди доречний.
 
Головна рекомендація при виборі одягу пастельних тонів - обличчя не повинне зливатися з річчю. Щоб уникнути помилок, приміряйте обновки при природному освітленні. У випадку з щербетовими відтінками як ніколи актуально і правило складання гардероба за кольоротипом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літній тренд: легкий кардиган
 
Пастель робить жінку молодшою: світло-сірий, блідо-бузковий, розмитий лимонний і ніжно-рожевий відтінки освіжають колір обличчя, відволікають увагу від зморшок і візуально вирівнюють тон шкіри.
 
Пастельні тони напевно сподобаються прихильницям оригінальних помітних аксесуарів. На тлі нейтрального світлого одягу вони виглядають просто фантастично!
 
Чим хороші пастельні кольори, так це тим, що ефектні і соло, і в поєднанні один з одним. Причому комбінувати можна до п'яти відтінків. До речі, сьогодні такий складний мікс дуже популярний. Не бійтеся експериментувати!
 
Психологи попереджають: ніжні щербетові відтінки недоречні в діловому гардеробі. Вони асоціюються з беззахисністю і спокоєм, їх місце - в стилі casual.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 05.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2283

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: