7 причин, чому наряд виглядає дешево (ФОТО)

Опубликовано: 10:00, 13.07.2016
get_img_8.jpg (26. Kb)

Складальний шов
Улюблена техніка складального шва користується високою популярністю серед дизайнерів, так як дозволяє створювати універсальні моделі речей, які не вимагають ідеальної посадки по фігурі. Саме тому подібні складочки рідко можна побачити на дорогих дизайнерських нарядах, які, навпаки, розробляються з метою певної еклюзивності. Тому, вибираючи бюджетний наряд, зверни увагу на стики, віддавши перевагу речам без пуфів, ліхтариків і збірок.

get_img_1.jpg (46.78 Kb)

4368_get_img.jpg (46.1 Kb)Прикраси
Наряди, прикрашені вишивкою із страз або паєток, зазвичай досить вигідно виглядають в магазинах, так як привертають увагу своїм оригінальним дизайном. Однак купувати такі речі не рекомендується. У повсякденному житті подібне "дороге" оздоблення часто виглядає надто незграбно. До того ж прикраси на бюджетних нарядах дуже часто відвалюються і розсипаються.

get_img_2.jpg (.21 Kb)

Бавовняні і джерсі речі базових кольорів
Бавовняні і джерсі речі темних базових кольорів - відмінна універсальна покупка на літо. Такий одяг відмінно впишеться і розширить капсульний гардероб будь-якої модниці. Однак саме ці речі зазвичай швидко втрачають свою первісну красу вже після декількох прань: колір стає бляклим, а матеріал - заношеними. Замість цього краще вибрати в'язані речі або джерсі наряди пастельних кольорів.

9825_get_img_3.jpg (52.67 Kb)

Мереживо
Якщо тобі доведеться побачити, як виглядає мереживо, яке використовується для створення дизайнерських нарядів і весільних суконь, ти зрозумієш, наскільки сильно справжній візерунчастий матеріал відрізняється від звичайного фабричного. Тому для створення дорогого модного образу найкраще вибрати акуратний матеріал-сіточку або ж невелику ажурну деталь, яка послужить лише доповненням "аутфіта".

get_img_4.jpg (.76 Kb)

Дрібний принт
Вибираючи бюджетний наряд з дрібним візерунком, віддай перевагу простому "класичному" принту чорно-білого кольору: смужки, горошок або шотландка. Складний різнобарвний малюнок, виконаний на бавовні або поліестері, моментально додасть поряд наліт дешевизни.

get_img_5.jpg (62.23 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не варто одягатись на пляж?

Невірний розмір
Правильна посадка по фігурі і вірний розмір - один з ключових моментів, які впливають на те, як виглядає весь "лук" в цілому. Занадто широкий або вузький рукав, надто довгі джинси і тісна футболка ... Такі "дрібниці" не можуть залишитися непоміченими, так як вони створюють стійке відчуття ніби річ тобі не за розміром або знята з чужого плеча.

get_img_6.jpg (51.68 Kb)

Неакуратно оброблені краї
При покупці вподобаної речі звертай увагу на деталі. Такі дрібні недоліки, як відсутні гудзики, неакуратні рядки, погано оброблені краї, не співпадаючі візерунки принта - все це перетворює навіть найдорожче вбрання в недбалий і дешевий "аутфіт".

get_img_7.jpg (65.18 Kb)

Джерело: pixy.ru
Вернуться к материалу