5 речей, які не варто одягати в офіс влітку

Опубликовано: 18:30, 08.08.2016
Зазвичай ми говоримо про те, що доречно надягати в офіс, але в цей раз вирішили розповісти, в чому краще не з'являтися на роботі.

deewdffre435.jpg (193.34 Kb)Сукні та блузки в квіточку.
Мова в першу чергу про натуралістичні принти - в робочій атмосфері вони виглядають занадто розслаблено і по-дачному. Але це не означає, що від рослинного орнаменту слід зовсім відмовитися - ні! Вибирайте стилізований квітковий малюнок - це виглядає в міру жіночно і в той же час оригінально.
 
Короткі шорти, а також моделі з деніму.
Влітку багато жінок вважають за краще штанів - зручні і нежаркі шорти, проте варто пам'ятати, що в офісі слід демонструвати свій професіоналізм, а не спокусливі форми. Відверті моделі залишаємо для прогулянок, вечірок і пляжу. Замість них носимо однотонні прямі шорти завдовжки трохи вище колін. Однотонні - не означає виключно пастельні: можна надягати і досить яскраві (фуксія, наприклад, або бірюза), тільки в поєднанні з нейтральним білим або чорним верхом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити топ-бандо та виглядати стильно?
 
Сандалії.
Так, згідно з дрес-кодом, носити їх в офіс - моветон. Навіть якщо модель цілком стримана, а у вас бездоганний педиікюр. Влітку на роботу одягають виключно човники (варіант - з відкритим носком або відкритою п'ятою) або босоніжки на танкетці.
 
Світлий гранжевий денім.
Гранжевий - значить з потертостями, дірами і нитками, що стирчать. Хоча це і ультрамодно, на роботі - табу. Але ніхто не змушує вас відмовлятися від улюблених джинсових речей. Просто перевагу варто віддати темному деніму та класичному одягу.
 
Біла майка.
Дуже зручний і стильний літній одяг, однак для офісу це занадто зухвало. Якщо хочете щось подібне, то виберіть футболку з дуже щільної тканини і з круглим вирізом. Носити її модно з будь-яким яскравим низом, доповнюючи строгими лаконічними прикрасами.

Джерело: goodhouse.com.ua
Вернуться к материалу