5 модних речей, які підійдуть абсолютно всім жінкам

Опубликовано: 00:45, 01.12.2016
Є в світі універсальні речі, які можуть сміливо носити жінки з різним типом фігури і виглядати при цьому ідеально.

9277_75395.jpg (50.84 Kb)

Плаття-футляр


Ідеально скроєні сукні футляр зроблять твою фігуру карколомною незалежно від розміру, який ти носиш. Стрункі дівчата будуть здаватися в ньому ще витонченіше, а панянки з формами будуть виглядати по-справжньому апетитними.

0012_eloquii.jpg (34.14 Kb)

Подовжений жилет

Жилет довжиною до середини стегна або коліна завжди додасть твоєму образу необхідної елегантності, а в разі необхідності, приховає повні стегна або плоскі сідниці, а також візуально витягне фігуру і зробить її стрункішою в очах оточуючих.

7842_ms14.jpg (43.7 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Чим замінити skinny-джинси: радять зірки (ФОТО)
-Що буде модним в 2017 році: поради Стелли МакКартні (ФОТО)
-Погляд з-за куліс: як створювалися костюми до фільму "Шпигуни-союзники" (ФОТО)

Укорочений топ


Не варто носити модний кроп-топ, оголюючи живіт, залиш цей привілей юним модницям! Твій варіант - це укорочений топ в поєднанні з джинсами або вільною спідницею, але обов'язково з завищеною лінією талії. Так ноги здаватимуться довшими, а талія тоншою.

7840_new_look3.jpg (31.79 Kb)

Спідниця-олівець


Ця спідниця наділена магічними властивостями, так як форми худих дівчат виглядають в ній більш округлими, а повненькі, навпаки, здаються худіше. Спідниця фасону олівець візуально витягує фігуру, а також надійно приховує всі проблемні зони.

2356_unique-vintage.jpg (32.33 Kb)

Сукня з запахом


Хвилясті матеріали і фасон "а ля халат" завжди позитивним чином позначається на фігурі: завдяки підкресленій лінії талії фігура стає схожа на ідеальну "пісочний годинник". Тільки повним дівчатам варто однотонні моделі.

1509_torrid.jpg (34.04 Kb)
Вернуться к материалу