5 речей, які ніколи не вийдуть з моди

Опубликовано: 08:40, 28.10.2014
Усі ми намагаємося стежити за модою та поєднувати новинки у своєму гардеробі. Проте є речі, які не підвладні швидкоплинності моди, вони вічні.

941551_1910517675089_1628208983_n.jpg (31.87 Kb)Давно стали класикою, вони є в гардеробі кожної модниці, незалежно від того, які гостромодні новинки пропонують нам дизайнери в цьому сезоні.

1. Класичний плащ-тренч

351a02045c6b89e05c5d1b78a46fcf.jpg (52.47 Kb)

Такий варіант верхнього одягу захистить вас від капризів мінливої ​​погоди в міжсезоння і підійде практично під будь-який наряд і аксесуари. Вишуканий тренч надає образу елегантності незалежно від капризів моди. Стильний осінній плащ краще вибрати в класичних кольорах, таких як чорний, білий і бежевий. Але якщо ви віддаєте перевагу більш яскраво му гардеробу, або один з яскравих кольорів є вашим базовим кольором, ви можете віддати перевагу йому, але в такому випадку решту одягу необхідно підібрати в нейтральних відтінках. Яскравий варіант краще підійде для весни. Тренч можна доповнювати цікавими деталями: поясом, шарфом, брошкою і т.д.

2. Спідниця-олівець до коліна

s-chem-nosit-yubku-karandash-11.jpg (38.26 Kb)

Класичний варіант для ділових жінок, що підкреслює достоїнства фігури і не виходить за рамки дрес-коду. Спідниця-олівець не виходить з моди і актуальна в будь-який час року. Її можна носити з будь блузою, джемпером, топом і т.д. Якщо ви бажаєте додати образу пустощів, під таку строгу спідницю можна надіти яскраві колготки або фривольну блузку.

3. Маленька чорна сукня

desyat-pravil-vyibora-malenkogo-chyornogo-platya.jpg (16.99 Kb)

Уже майже сто років воно не втрачає своєї популярності, залишаючись класичним варіантом для будь-якої події. Зараз в магазинах панує величезна різноманітність фасонів, починаючи від ділових і строгих, закінчуючи мереживними в білизняному стилі. Кожен сезон дизайнери пропонують нам нові тенденції в улюбленому всіма вбранні, однак сама ідея такї сукні не виходить з моди і не здає свої позиції. Образ, створений свого часу Коко Шанель, можна урізноманітнити цікавим взуттям, біжутерією, шарфами і накидками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 стильних поєднань з базовими речами осені [ФОТО]

4. Джинси

kak_vybrat_modnyye_dzhinsy_vesnoy_2014-anons.jpg (44.29 Kb)

Часи, коли джинси були робочою уніформою, давно пішли в минуле. Сьогодні вони-незамінні елемент гардеробу кожної модниці. Вузькі джинси і джинси прямого крою - варіант, який підійде практично на всі випадки життя. Важливо тільки правильно підібрати розмір. Джинси можуть стати частиною вечірнього костюма в поєднанні з топом, прикрашеним паєтками і високими підборами, скласти прекрасну компанію спортивному джемперу і кроссівкам в спортивному стилі, а також діловито красуватися з піджаком і туфлями човниками в офісному варіанті.

5. Біла блуза

3_palazzo_pants.jpg (45.99 Kb)

В цьому предметі дивним чином поєднується сексуальність і строгість. Біла сорочка або блузка прекрасно підійде в якості офісного варіанту зі строгими брюками і жакетом, і настільки ж доречно буде виглядати на вечірці з облягає спідницею і сексуальними туфлями на високих підборах. Пару розстібнутих гудзиків - і ви моментально перетворитеся з менеджера у фатальну спокусницю. Можна експериментувати з біжутерією або шийними хустками.
Вернуться к материалу