Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Модні светри зими 2015

Модні светри зими 2015

Історія светрів сягає далеко в минуле. Але спробуємо розібратися, які ж з них на часі.

14123627_0035.jpg (33.03 Kb)


Почнемо з забарвлення. Класика ніколи не виходить з моди, а тому для светри чорного, сірого, білого і коричневого кольору завжди знайдеться місце в шафі. Не поступаються їм і бежеві, пастельні, болотно-зелені тони. Любительки яскравого сміливо можуть одягатися в светри синього, блакитного і червоного кольору. Ну і тих, хто цінує ніжну колірну гаму, дизайнери також не обійшли стороною. Їм наданий вибір серед гірчичного, пастельно-зеленого і теплого приглушено-жовтого відтінків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарф-снуд - обов'язковий аксесуар зими 2015

Модним принтом досі вважаються етнічні орнаменти, написи в чорно-білій колірній гамі, геометричні візерунки. Все частіше можна зустріти квітковий принт, виконаний у вигляді аплікацій. Тварини або фрукти, зображені крупним планом - це також новомодний тренд. Найбільш популярними ілюстраціями є кішки, вовки, верблюди, банани.

Матеріал для виготовлення светрів використовується різний. В основному це трикотаж, шерсть, кашемір.

І, наостанок, про елементи крою: укорочені светри; светри-сукні, виконані великої в'язкою; класичні светри довжиною до стегна; об'ємні светри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 29.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4725

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: