Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Головний колір весни 2015

Головний колір весни 2015

Мода Франції вже давно славиться своїми чудернацькими вбраннями та хитромудрими назвами. Тому не варто дивуватися, що нинішній колірної фаворит народився саме там. Вперше бісмарк-фуріозо став популярним ще в 16 столітті, а сьогодні він знову опинився у фаворитах в світових дизайнерів.

2pppp.jpg (24.65 Kb)
Що ж це заколір, який має красиву назву "бісмарк-фуріозо"? Це дуже гарний відтінок коричневого, який плавно переходить в червоний. Бісмарк-фуріозо сподобається модницям, який воліють одягатися в класичному стилі або в стилі casual. Адже саме цей колір поєднує в собі скромну зручність і претензію на стиль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарячий хіт весни: довгий плащ

Які речі будуть гармоніювати з кольором бісмарк-фуріозо? З ним подружаться все бежеві і оливкові відтінки. Ще коричневий з червоний відливом складе прекрасну пару для чорних, білих і зелених речей. Дівчата з неординарним стилем можуть спробувати поєднати в своєму гардеробі бісмарк-фуріозо з яскравими неоновими кольорами.

Myledi.net проводить опитування на своїй сторінці ВКонтакті. Голосуйте, для нас дуже важлива ваша думка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 18.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1959

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: