10 головних речей січня

Опубликовано: 23:30, 24.12.2014
Мода завжди біжить попереду планети. Відстежити актуальність речі неймовірно складно: начебто ще осінь - а ми вже вникаємо в літні колекції наступного року. Що одягати зараз? Як вибрати те, що не тільки модно, але й дійсно красиво і практично? Підбірка 10-ти головних речей січня - вам на допомогу.

winter-street-style-stockholm-2010-.jpg (37.6 Kb)Сукня-светр

Мішкуватий светр в стилі oversize - дуже затишний тренд. Звичайно, він з'явився не зараз і не став цієї зими 100% хітом сезону, але він ідеально вписується в гардероб. Носити довгий светр можна різними способами. Наприклад, самостійно - як сукню з ремінцем. Або просто з брюками або джинсами, створюючи розслаблений образ. Або строго, але сексуально - зі шпильками.

4ab9-f60be8-9809dc.jpg (43.96 Kb)

Мереживо

Цієї зими можна пограти з об'ємами, сховатися за багатошаровістю, закутатися в теплі светри, які приховують під собою ніжно-ніжний, як шовк, тонкий топ (або сукню) і залишитися при цьому дуже жіночною. Якщо вже й шукати плюси в зимі, то, по-моєму, це очевидний плюс. Стильна багатошаровість і мереживна зима - це прекрасно!

4413-9b5332-53fed7.jpg (30.43 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдягаємося стильно: кольорові джинси

Крупні сережки

Другий місяць зими не привід відмовляти собі в дрібних радощах - тобто у крупних сережках. Так вже сталося, що зараз на них припав справжній бум. Не будемо чекати літа і приміряємо сережки у вигляді зірок, кілець, у формі старовинних брошок, велике перо ... загалом, варіантів безліч. Цей тренд вже підтримали представники селебріті: всі як один красуються у великих прикрасах. Дуже важливо все-таки відчувати себе комфортно: обирайте кульчики, які важать не більше, ніж ви.

4af0-de2886-a990db.jpg (31.51 Kb)

Аксесуари oversize

Зиму взагалі можна позначити одним суцільним тегом #oversize. У цьому сезоні "програма максимум поширилася не тільки на верхній одяг. Шапки і шарфи теж повинні бути такими, нібито їх зв'язали не для вас однієї, а для всіх ваших друзів і подруг. Беріть два, три, чотири шарфа - їх можна міксувати: і тепліше, і модніше.

4bd1-69afc0-e0895d.jpg (22.84 Kb)

Сумка-баул

Дизайнерам, мабуть, набридло винаходити велосипед кожен раз. І ось вже другий сезон сумка-баул - їх фаворит. А нам якраз на руку! І в прямому, і в переносному сенсі. Носимо в ній все найнеобхідніше на зиму: шарф, рукавички, термокружку тощо.

a7-913a47-604226.jpg (18.59 Kb)

Товсті підбори

Для зими тренд цілком логічний: на масивних підборах замерзла земля не піде з-під ніг. Але не так все просто. При виборі взуття враховуйте той факт, що мода на платформу йде на спад. А от висока рифлена підошва - маст-хев.

473d-0461ce-259dbf.jpg (30.87 Kb)

Пастель

Знову пастель, так-так! Білий, сірий, рожевий, бежевий, м'ятний і теракотовий - одним словом, чудові відтінки льодяників поширилися на всі деталі гардеробу. Якщо ви все-таки не довіряєте "пастелі", почніть з прикрас в цій гамі. Раптом сподобається? І підступний ніжний колір завоює весь ваш гардероб. Ідеальне рішення: обіграти зимове пальто цукеркового кольору шапкою, а до пуховику, який ви носите вже другий сезон, підібрати зефірний шарф і рюкзак.

4aa8-9eb418-6327b4.jpg (16.24 Kb)

Пальто-халат

Халати люблять усі: з ними асоціюється домашній затишок і - найважливіше - тепло. Вважаю, саме про це подумав епатажний дизайнер Джеремі Скотт з Moschino і представив свою версію пальто - точніше, махрового халата. Сміх сміхом, але тренд халатного пальто аж ніяк не швидкоплинний. Адже це чистий мінімалізм: тільки пояс (і то - не факт) і повна відсутність гудзиків. У такій недбалості є шик: начебто ви нічого не зробили, а виглядаєте на мільйон.

4147-642202-dc95d8.jpg (37.53 Kb)

Хутряне божевілля

Тренд на хутряне божевілля спустився на вулиці з подіуму. Дизайнери вирішили, що екстравагантних панянок у світі не так-то багато і представили на подіумах Парижа, Мілана та Нью-Йорка хутра найнеймовірніших забарвлень. Вони зібрали справжню вечірку з кислотних, неонових і футуристичних кольорів. Хорошим варіантом буде поєднання яскравого хутра з простими джинсами, а взагалі його також можна експлуатувати як аксесуар.

404d-a5662a-417c6f.jpg (32.01 Kb)

Спорт-шик та класика

Все змішалося і помінялося місцями. Якщо класичне пальто або сувора дублянка зверху, то грубі черевики знизу. Якщо спортивна парка зверху, то ботильйони на товстих підборах знизу. Правила в сторону, не бійтеся змішувати почуття - іноді це корисно.

4463-642a65-10990e.jpg (25.15 Kb)

Приймайте участь у нашому опитуванні ВКонтакті та обирайте найулюбленіший тренд зими.
Вернуться к материалу