10 речей, які зрозуміє тільки наречена

Опубликовано: 00:15, 02.11.2015
Як усіх посадити, нагодувати, догодити, нікого не забути і не обділити, нічим не образити і при цьому не забути, що ти взагалі тут робиш і яку роль у всьому цьому весільному переполосі, власне, грає наречена? Це нелегке питання, на який доводилося відповідати кожній, яка пройшла через суєту підготовки до цієї хвилюючої церемонії.

istoriya-lyudstva-abo-chomu-narechena-vixodit-zamizh-v-bilomu.jpg (21.95 Kb)Довжелезний список гостей
Як ти примудрилася накатати список гостей з 300 чоловік, коли на всій планеті насилу набереться тільки людина 10, які тобі дійсно дорогі?

Але викреслювати людей зі списку запрошених - це як здійснювати ритуальне жертвопринесення.
Дядя Міша і його дружина, яку ти знати не знаєш, сильно образяться, якщо їх не запросити?

Вночі ти не спиш і думаєш про те, що краще: поставити багато окремих столиків на західний манер або за традицією скласти їх буквою "П"?
А якщо розставити по столах запалені свічки, це буде дуже романтично, але не влаштують напідпитку гості пожежа?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чому не варто сідати на дієту перед весіллям?

Коли ти все-таки засинаєш, тебе мучать кошмари.
Найпоширеніший - що кільця загубилися. Іноді ти прокидаєшся в холодному поту, бо уві сні вгодований племінник настав тобі на шлейф, плаття тріснуло, і ти постала перед усіма з голим задом.

Місце для проведення весілля, про який ти завжди мріяла, схоже, залишиться мрією.
Тому що при підготовці до весілля у мрії матеріалізувалося одну неприємну властивість: конкретна ціна. Яка на порядки перекриває те, що тобі малювалося в уяві.

Тебе мучить страх, що ти скривдиш когось із подруг, якщо запросиш іншу в свідка.
Але ж ти не можеш призначити їх усіх. І вибрати хочеться не ту, якою найбільше дорожиш, а ту, яка відповідальніше всього підійде до питання підготовки.

Всім до всього є діло, і у всіх є своя думка на рахунок того, як усе має пройти.
"Ви повинні поїхати на фотографуватись до фонтана. Як - не їдете? Чому? А гармоніста покликали? А на машині у вас лялька буде або кільця?

Весільні сукні прекрасні, але ти повинна вибрати щось одне.
Ти ходиш по салонах і бачиш: у цієї сукні - ідеальна спідниця, але безглуздий ліф; у цієї - красиве декольте, але рукава дивної форми; тут - шикарна шнурівка, але доведеться відпороти ці вульгарні трояндочки ... І ось ти знаходиш плаття мрії, але воно виявляється на шість розмірів менше, ніж потрібно. Немає у світі досконалості.

Кожен хоче шикарне весілля, яка запам'ятається на все життя ...
І ніхто не хоче за один день розтринькати те, що зароблялося потом і кров'ю протягом довгого часу. Ти дивишся, як тане ваш бюджет, і хапаєшся за серце.

Планування весілля - це тонке нагадування від долі про те, що ти не завжди можеш отримати все і відразу.
Справа зовсім не в помпезному банкеті. А в тому, що ви любите один одного і готові бути поруч за будь-яких невдачах і негараздах, які б хмари над вами ні густішали. І ось це - найкрутіше весілля.
Вернуться к материалу