5 наймодніших "фішок" американського весілля - 2016

Опубликовано: 23:30, 27.07.2016
1. Візки з морозивом та іншими ласощами
Звичайно, ти здогадуєшся, що на американському весільному столі важко зустріти миску олів'є. Але якщо нові тенденції збережуться, то незабаром ти і столів тут не зустрінеш. Зараз модно на території, де влаштовується весілля, розставляти візки з морозивом та іншими частуваннями, як в парках.

660x440_1_60c29889109aede3f3a80f219ba70f64660x440_0xd42ee437_8658953941441208336.jpeg (136.59 Kb)

2. Подружки нареченої більше не в однакових сукнях
За статистикою, менше половини наречених в цьому році змусили подруг вбратися в однакове рожеве або персикове безумство. Решта надали своєму оточенню свободу вибору.

3. Кращий мій подаруночок - це тур
Сучасне покоління не любить сидіти в чотирьох стінах серед тостерів, каструль і сковорідок. Все більше молодят просять своїх гостей в якості весільного подарунка скинутися на весільну подорож. Цього року таке побажання висловили вдвічі більше наречених, ніж в минулому.

4. Конфетті-бари
Традиція закидати - ой, тобто обсипати, - молодят рисом, монетами, цукерками і т. п. є у багатьох народів. За ідеєю, все це треба кидати під ноги, щоб в будинку були дітлахи і достаток. Але весела публіка намагається "обдарувати" бідолах з голови до ніг, так що молоді отримують то цукеркою в лоб, то монеткою в око, а наречена змушена весь вечір витрушувати крупу з волосся і складок свого вбрання.

Цю проблему вирішили винахідливі організатори весіль, які пропонують гостям конфетті-бар - стійку з різними матеріалами для осипання молодят на вибір. Наприклад, в одній ємності - паперове конфеті, в іншій - шматочки фольги, в третій - серпантин, в четвертій - шовкові стрічки ... Бери, що хочеш, і кидай. Весело і безпечно.

5. Сядьте, діти, сядьте в коло
Традиційне західне розсадження гостей під час урочистої частини церемонії - рядами по обидва боки від проходу, з одного боку - гості нареченого, з іншого - нареченої. Не дуже зрозуміло, як при цьому бути загальним друзям або колегам - не розірвати ж!

Оскільки зараз багато церемоній проходять не в церкві, а на виїзді, у організаторів з'явився простір для фантазії. Стільці почали розставляти концентричними колами або навіть спіралькою. Всім всіх видно, і не треба мучитися, вибираючи, сісти праворуч або ліворуч.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу