5 міфів про флірт, які псують відносини

Опубликовано: 22:30, 17.10.2016
Яких же помилок краще уникати, фліртуючи з новим хлопцем?

po98yy9y8y9yu9.jpg (187.86 Kb)

1. Не варто відразу вішатися на нього.

Секс вже став настільки буденною справою, що переспати рівносильно пригостити кавою. Тобі ж варто показати, що доступ до твого тіла ще потрібно отримати і докласти для цього деякі зусилля. Тому навіть якщо він гарний, як грецький бог, дотримуйся дистанції, хоча б якийсь час.

2. Не намагайся здатися краще, ніж ти є насправді.

Це дуже поширена практика - якщо нам подобається людина, ми намагаємося стати перед нею в максимально вигідному світлі. Але якщо мислити стратегічно і подумати про те, що це твій потенційний обранець, то не варто малювати йому образ "ідеальної принцеси". І потім, живі дівчата з живими емоціями набагато привабливіші!

3. Не розділяй його хобі через силу.

Ще одна часта помилка. Не силуй себе, тільки щоб йому сподобатися. Не страшно, якщо ваші хобі залишаються тільки вашими - головне, щоб при цьому у вас також було достатньо часу на спільне дозвілля. До того ж, вже будучи в парі, напевно знайдеться щось, що сподобається вам обом.

4. Не "души" його своєю присутністю.

У кожного має бути особистий простір. Друзі, з якими бачишся, улюблена книга, з якою можеш повалятися на дивані - і тому подібне. І це нормально, не є нормально - це повністю розчинятися один в одному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Що робити, якщо він не хоче сексу: 6 порад

5. Не квап події.

Про секс ми вже сказали вище, але це стосується не тільки його. Нам, дівчатам, властиво нафантазувати собі всякого - на третьому побаченні вже приміряти його прізвище а майбутнім дітям - по батькові. Але постарайся зробити глибокий вдих, видих - і рухатися в його темпі. Так-так, у флірті ця тактика теж відмінно спрацьовує! :)

Джерело: edinstvennaya.ua
Вернуться к материалу