7 способів бути впевненою на співбесіді

Опубликовано: 15:00, 09.12.2015
Ці маленькі поради допоможуть тобі успішно пройти співбесіду своєї мрії.

1299vfvgf103660-600x400.jpg (21.81 Kb)

1. Одягнися з розумом
Заздалегідь приготуй елегантний діловий наряд і не піддавайся спокусі надіти ці нові каблуки. Звичайно, вони виглядають неймовірно ефектно, але ти швидко стомишся і будеш думати тільки про свої ноги.

2. Від посмішки стане всім світліше
Нервуєш? Відставити паніку! Посміхайся, це допоможе зменшити відчуття тривоги і понизити пульс під час напружених ситуацій. Крім того, твоя чарівна посмішка розрядить обстановку і підніме всім настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:6 способів розслабитись, якщо ти трудоголік

3. Озбройся інформацією
Знайди якомога більше інформації не тільки про компанії, на яку ти хочеш працювати, але й про основних конкурентів і навіть галузі в цілому. Розпитай знайомих, які працюють у цій галузі.

4. Плануй маршрут
Ніхто не хоче запізнитися на співбесіду через громадський транспорт або пекельниі пробки. Ретельно продумай маршрут, а краще особисто випробуй його за день до поїздки і продумай запасні варіанти.

5. Харчуйся правильно
Бурчання в животі не принесе комусь захват, так що поснідай як слід. Такі багаті білком продукти, як риба або яйця, допоможуть тобі зберегти сили протягом усього дня.

6. Відрепетируй свою промову
Невелика репетиція додасть тобі впевненість. Вивчи своє резюме і настройся на потрібний лад. Послухай улюблену пісню або станцюй - твій гарний настрій впорається з будь-якими переживаннями.

7. Переконуй
Пам'ятай, що співробітник, який тебе проводить співбесіду, зацікавлений у тому, щоб знайти потрібного кандидата якомога швидше. Дай йому зрозуміти, що ти саме та людина, хто їм потрібен, і справа в капелюсі!
Вернуться к материалу