5 міфів про секс, які варто викинути з голови

Опубликовано: 06:10, 17.06.2016
Забудь про рамки!

oiklo-0.jpg (259 Kb)Міф 1: Хлопці люблять активне використання язика під час поцілунку
Правда: Так, багато хто любить французькі поцілунки. Але не всі. Вільям Кейн, автор книги "Мистецтво поцілунку", провів опитування серед 50 тисяч чоловіків і виявив близько 30 різних способів цілуватися, які подобаються різним людям і не припускають, що один з вас засуне язика в рот іншому.

Міф 2: Чоловіки вважають, що "робота руками" - це нудно, тому що це вони можуть зробити і самі
Правда: хтось з цим погодиться, а хтось - ні. Щоб навчитися робити це так, щоб йому не було нестерпно боляче за безцільно прожиті ніч, візьми майстер-клас у нього самого, радять сексологи. Так, ти правильно зрозуміла: дивись, як він мастурбує, і переймай рухи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 типи відносин, які повинні бути у кожної дівчини

Міф 3: Він хоче, щоб все сталося швидше
Правда: хлопці знають, що чим довше вони йдуть до оргазму, тим він яскравіший. У чому ж тоді проблема? Це набагато простіше сказати, ніж зробити. Ти знаєш, що стриматися йому буває непросто. Але це не означає, що чоловік хоче закінчити, як тільки починається секс. Використовуйте одну з безлічі технік для продовження любовного акту - і ви обидва залишитеся задоволені.

Міф 4: Він не хоче, щоб твої зуби мали справу з його ніжною плоттю
Правда: звичайно ж, ніхто не хоче, щоб його цапнули за чутливі місця. Але злегка покусувати можна, якщо обережно. Проблема виникає лише тоді, коли зуби дряпають шкіру або якщо укус дуже сильний. І ні за що не торкайся зубами вуздечки, вона для цього занадто чутлива.

Міф 5: Якщо ти занадто розкута в інтимному житті, він не буде тебе поважати і не захоче будувати з тобою серйозних відносин[/b][b]
Правда: Гей, 21-е століття на дворі. Невже хтось все ще вірить в цю нісенітницю? Будь-який хлопець, який заслуговує на увагу, розуміє, що сучасна жінка хоче отримувати задоволення і дарувати його коханому, не обмежуючи себе рамками середньовічних уявлень про те, що можна і не можнаробити з чоловіком в ліжку.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу