Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 типи відносин, які повинні бути у кожної дівчини

3 типи відносин, які повинні бути у кожної дівчини

Для того, щоб відчути себе справжньою жінкою, кожна з нас повинна мати в житті все три види відносин.

43564yujhyfdgdy.jpg (174.28 Kb)

Романтичне кохання
Саме воно дає нам вибух емоцій і буйство пристрастей. Саме завдяки йому ми "гойдаємось" на емоційних гойдалці. Переходячи від захвату до відчаю. Саме вонм часто буває не взаємним ... Однак саме романтичне кохання змушує нас краще пізнати свої почуття. Такий романтичний коханець, навіть розлучившись з нами, продовжує залишатися вчителем по життю. Дуже часто ми його ідеалізуємо і приписуємо йому неіснуючі якості. Що ж, це теж непогано: завдяки романтичній любові у нас виникає певний еталон, ідеал чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як число сексуальних партнерів впливає на відносини?

Друга половинка
У цих відносинах найважливіше те, що вам дозволяють бути такою, якою ви є: іноді незграбною, іноді дурною, але завжди - коханою. У цих відносинах ми дозволяємо собі повністю довіритися чоловікові - без страху бути обдуреною. Особлива цінність такої любові в тому, що вона може стати міцною основою шлюбу, адже дваідушевно близькі людини здатні уживатися довгі роки, мало того - взаємно підживлювати один одного і ставати краще. Втім, зустріти такою любов можливо тільки тоді, коли ви дозріли до неї.

Платонічна любов
Між вами ніколи не було і, швидше за все, не буде ніякого сексу. Однак саме ці відносини можуть подарувати вам відчуття інтелектуальної близькості. У такій любові, як правило, немає ніякої романтики, цей чоловік напевно має статус вашого друга і буде з вами протягом всього вашого життя. Іноді ви віддаляєтеся один від одного і не бачитеся роками, але приходить час, і ви набираєте його номер телефону, і чуєте в трубці його голос. І у вас виникає почуття, що ви розлучилися тільки вчора! Такі відносини вчать нас цінувати особисту територію іншої людини. У них гормони не затьмарюють розум, і якщо ви коли-небудь і розлучитеся, то через те, що зміняться ваші світогляди, а ніяк не зовнішність.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 15.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1302

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: